První pohled: Steelbook Statečného srdce

vydáno 13. 8. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Braveheart, film, Statečné srdce, SteelBook

Statečné srdce patří mezi hollywoodské klasiky a jako takové si zaslouží i speciální balení. V Česku vyšly v uplynulých týdnech rovnou dvě. Speciální kolekce se sběratelskými mincemi, odznakem a kreslenými pohlednicemi za více než tisíc korun (v zahraničí k balení přihazují i anglický scénář) a steelbook, který je předmětem tohoto článku.

Statečné srdce ve steebooku nevyšlo poprvé a předchozí verze, která vyšla pouze na zahraničních trzích, dnes patří mezi sběratelské chuťovky. Nové balení žádnou vyšší hodnotu kvůli rozsáhlému vydání napříč trhy pravděpodobně nezíská, to však neznamená, že byste plechovou krabičku s embosovaným lvem na přední straně měli minout. Nadmíru se totiž povedla.

Nejenže má pro oko příjemnou „vintage“ úpravu připomínající mramor, ale obsahuje i výše zmíněný embos a design celkově je se svým minimalismem účelný a přitom efektní. Uvnitř krabičky se nachází fotografie z filmu a disky prošly podobnou péčí jako balení steelboku, takže v rámci celku ladí.

Bontonfilm navíc nevydává steelbook za přepálenou cenu (maloobchodní cena je 599 korun), takže pokud patříte mezi fanoušky Mela Gibsona a máte chuť si pořídit film v jiném než amarayovém balení, se steelbookem rozhodně nešlápnete vedle.

Braveheart 1
Braveheart 2
Braveheart 3
Braveheart 4

Filmgame.cz Blu-ray steelbook Statečné srdce poskytl obchod Filmgame.cz. Děkujeme.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře