První pohled: Steelbook nového RoboCopa

vydáno 9. 7. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Robocop

Nový RoboCop v režii José Padilhy (Elitní jednotka 1 a 2) byl dlouhou dobu za otloukánka, byť je nutné dodat, že si za to tvůrci mohli tak trochu sami. Když se totiž na veřejnost dostane režisérův dopis, v němž označuje produkci přinejmenším za problematickou a stěžuje si na odmítavý postoj studia k experimentování, mnoho pozitivity film s předstihem povětšinou nesklidí. Nakonec to zase tak špatně nedopadlo a Padilha doručil vcelku akceptovatelný restart série , kterou kdysi dávno nastartoval Paul Verhoeven. A pokud nechcete mít jeho Blu-ray podobu (screenshoty již pár dní naleznete v profilu filmu) pouze v plastu, má pro vás Bontonfilm povedený matný steelbook.

Ten se od původních návrhů, které jste mohli na internetu (a i u nás) před pár měsíci zahlédnout, vůbec nezměnil, a tak se na přední straně skví Alex Murphy v robotické uniformně a na svém novém motoristickém vozítku, přičemž zadní stranu zkrášluje jeho jemně rozstřílené já. Vnitřek balení je poté vyzdoben Alexem ležícím na „nemocničním“ lůžku a disk nese hrdinu v celé jeho vyleštěné nádheře.

Zkrátka povedená steelbooková edice, na kterou jsme od MGM a jiných hollywoodských studií zvyklí. Steelbook navíc nevyjde příliš draho (v e-shopech ho pořídíte za cenu okolo pětistovky), takže pokud máte rádi „modré“ plechy, mohli byste si udělat radost. Obzvlášť pokud jste si před časem koupili Verhoevenovu verzi, vedle které se novinka po estetické stránce rozhodně neztratí.

Robocop 6
Robocop 6
Robocop 6
Robocop 6
Robocop 6
Robocop 6
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře