První pohled: Captain America: Návrat prvního Avengera v německém steelbooku

vydáno 20. 8. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma 3D, Filmy, Z domova, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: The Return Return of the First Avenger, Captain America: Winter Soldier, film, import

U nás se moderní mise Kapitána Ameriky limitovaného balení nedočkala, to ale neznamená, že sběratelé položí ruce do klína a spolehnou se pouze na tuzemský trh plný amarayů. Zbytek evropského trhu totiž nabízí dostatek možností, jak si steelbook nové marvelovky opatřit. Byť bez české lokalizace.

My jsme pro potřeby „Prvního pohledu“ vsadili na německou variantu, která je snadno dostupná na lokálním Amazonu, a nelitujeme. Jedná se o další povedené balení, které nenadělá komiksové sbírce marvelovského filmového vesmíru ostudu. Cap dostal do vínku lesklý potah, který dává vyniknout chladným barvám zvoleného designu s Kapitánem uprostřed. Přední strana nabízí kromě embosovaného štítu i debosovanou nákladní plošinu Quinjetu, která však může chytit někoho za oko, neboť došlo k vyražení nikoli rovnoměrnému, ale na pravé straně uhýbajícímu slunečním paprskům (viz. třetí obrázek).

Vypadá to poněkud zvláštně a malinko to připomíná zadní stranu tuzemského steelbooku Vlka z Wall Street. Někomu by rovněž mohlo vadit, že bok krabičky opět neobsahuje název filmu, ale jak je u Marvelu zvykem pouze tváře hlavních protagonistů. Zadní strana je poté věnována zbylým postavám, stejně jako vnitřní cover, jenž dostal pod patronát polo-kyborg Winter Soldier.

Captain America: Winter Soldier Bez nápisu, s hromadou embosů a lesklým povrchem. Tak to máme rádi.

Captain America: Winter Soldier Embos štítu je rozhodně „highlightem“ steelbooku.

Captain America: Winter Soldier Na rozdíl od steelbooků Thora či Iron Mana 3 tentokrát chybí embosovaný rámeček. Místo něj je debosovaná nákladní plošina, na které Cap stojí. Což bohužel vedlo k podivnému embosu na pravé straně kvůli nutnosti obejít sluneční paprsky.

Captain America: Winter Soldier Zadní strana s vedlejšími postavami.

Captain America: Winter Soldier Grafikům Marvelu se zjevně líbí ikony postav na bocích steelbooků. Nám tedy moc ne.

Captain America: Winter Soldier Design disků je v tradiční disneyovské modři.

Captain America: Winter Soldier Winter Soldier s hořícím Helicarrierem v pozadí? Stylové.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře