První pohled: Angelika v obyčejném papírovém boxu (foto)

vydáno 20. 11. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: Angelika, Angelika a král, Angelika a sultán, Angelika kolekce, Angelika: Markýza andělů, Blu-ray, film, foto, Nezkrotná Angelika, první pohled

Blu-ray vydání slavné Angeliky čekal asi málokdo. Jelikož se však blíží do kin nová verze (již tento prosinec), jeví se pokus Magic Boxu vydolovat ze značky pár korun navíc docela logicky. Samotná kolekce je však jen tradiční směskou amarayů založených do papírového boxu, který navíc není ani příliš tvrdý.

V podstatě má strukturu jako čtvrtka, takže se velmi snadno ohne, pokud na krabici bez jednoho amaraye omylem něco položíte. A nemusí jít zrovna o květináč. Celkový design je pak samozřejmě romantický kýč jako samotné filmy. Růžová je všudypřítomná, polonahá Michéle Mercier nemůže chybět a na hřbetu jsou umístěny náhledy všech disků v kolekci. Specifikace disků se nachází jak na samotných amarayích s jednotným designem (hodně chválím, že je na nich napsané i pořádí filmů, protože to si nepamatuje snad nikdo), tak na spodní straně krabičky.

Pokud by vás zajímaly samotné přepisy, nejedná se o žádný remasterovaný zázrak, ale určitě neurazí a vypadají lépe, než se všeobecně čekalo. Blíže se k nim snad dostaneme v nejbližších dnech. Jediné, co je podle očekávání bídné, je remix sterea do 5.1 DTS-HD Master Audia, které zní… jako přemixované stereo. Veškerá aktivita vychází z předních kanálů, surroundy jsou téměř potichu a nějaká větší dynamika absentuje. Ale tomuhle filmu to asi odpustíme. Mnohem horší je cena, která je o 900 korun vyšší než u kolekce DVD. Pardon, ale 1200 korun za Angeliku je vážně trochu úlet, byť je oněch filmů hodně.

Angelika - kolekce Blu-ray
Angelika - kolekce Blu-ray
Angelika - kolekce Blu-ray
Angelika - kolekce Blu-ray
Angelika - kolekce Blu-ray

Filmgame.cz Kolekci Angeliky nám poskytl obchod Filmgame.cz

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: První pohled: Angelika v obyčejném papírovém boxu ...

Vložil marko (bez ověření), 20. Listopad 2013 - 18:01

Obrázek uživatele marko

ja mam Angeliku na dvdcku a este su aj na nich bonusove materialy :-), a stalo ma to 5,–eur, resp. jeden film euro!, bluray kupovat nebudem, zbytocne

Re: První pohled: Angelika v obyčejném papírovém boxu ...

Vložil Michal Kubeček (bez ověření), 21. Listopad 2013 - 11:37

Obrázek uživatele Michal Kubeček

1200 za 5 BD se starým přepisem? To kopírují cenovou politiku ČT? Možná ale jen chtějí nejdřív před vánoci podojit ty nadšence (nadšenkyně), kteří si to koupí tak jako tak, než srazí cenu na polovinu.