První info o Blu-ray Avengers

vydáno 8. 5. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy

Tagy: 3D, Avengers, Blu-ray, Captain America, film, Hulk, Iron Man, Thor

Komiksová týmovka Avengers je v kinech teprve pár dní a už stačila celosvětově vydělat přes šest set milionů dolarů, což znamená, že by se jí mělo podařit překročit magickou hranici jedné miliardy. Slušné tržby. Není tedy divu, že se fanoušci po celém světě začínají už teď těšit na Blu-ray edici nařachané akčňárny.

TIP: Přečtěte si naší mini recenzi Avengers v IMAX verzi

Avengers (Hulk)

Režisér Joss Whedon o ní promluvil při rozhovoru s Colliderem, kde mimo jiné přiznal, že měl první sestřih filmu rovnou tříhodinovou stopáž. Spousta scén tak na konec skončila na podlaze střižny. Proto díky bohu za Blu-ray, na němž by se měla většina z nich objevit v rámci bonusů.

Whedon už teď slíbil, že se na disku dožijeme přinejmenším třiceti minut vystřihaných scén, což je vskutku hodně. Nečekejte ale žádné akční záběry, pravděpodobně se bude jednat především o konverzačky a o dodatečný rozvoj postav. Třeba Captain America by se prý měl dožít několika vystřihaných scén, v nichž bude ve větší míře rozebrána jeho neschopnost aklimatizovat se „v budoucnosti“.

To jsou sice zatím jediné informace o Blučku, na kterém se momentálně pracuje, o to více bychom si jich ale měli cenit. V případě zbytku můžeme tipovat – vysokodefiniční premiéru si film odbude pravděpodobně na přelomu srpna a září a vedle nekomprimovaného HD zvuku dostaneme také oblíbený „fullscreen“ – Avengers jsou točení v 1.85:1 (ve 2D i ve 3D verzi). I proto vypadají v IMAXu tak dobře.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře