POTVRZENO: Dobrý ročník dorazí na tuzemský Blu-ray 4. února

vydáno 18. 12. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: A Good Year, Blu-ray, Dobrý ročník, film, Ridley Scott, Russell Crowe

Když jsem před dvěma měsíci s nadšením referoval, že se počátkem února objeví na pultech českých obchodů Blu-ray s Dobrým ročníkem, měl jsem z toho radost jako dítě, když po roce vidí adventní kalendář. A jsem upřímně rád, že Bontonfilm těsně před Vánoci potvrdil, že nedoceněná romantická pecka o zazobaném Russellu Croweovi hledajícím štěstí mezi vinicemi v slunné Provence se opravdu dočká únorového vydání.

Dobrý ročník

To navíc nebude nikterak odfláknuté a ani zmršené nepovedenou grafikou, jak by mohl valentýnský termín vybízet. Jak můžete vidět na přiložených návrzích vnitřních a vnějších artworků (mimochodem budou stejné pro většinu evropského regionu), Foxové a Bontonfilm vsadili na příhodnou, neurážející jistotu kombinující zasněnou romantiku filmu s Croweovým neodolatelným rošťáctvím.

Příjemně pak překvapují i bonusy. Ač Dobrý ročník není žádným velkým titulem, Foxové si na něm dávají záležet. Kromě obligátních trailerů, Tv spotů a hudebních videí nás tak čeká i interaktivní podoba postaršího audiokomentáře nazvaná „Pohlednice z Provence“, která v průběhu sledování filmu nabídne spolu s komentářem exkluzivní pohled do zákulisí filmu v podobě krátkých featurettů.

Dobrý ročník

Dobrou zprávou je rovněž česká lokalizace (u Pohlednic bohužel chybět bude), která bude v případě filmu přítomna v obstojném Dolby Digital 5.1 a samozřejmě i českých titulcích. Anglická stopa bude – jak je u Foxů zvykem – mixována v šestikanálovém DTS-HD Master Audiu. Film bude prezentován v poměru stran 2.35:1, samozřejmě v rozlišení 1080p.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře