Potterova megakolekce: detaily

vydáno 26. 3. 2012 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, Harry Potter, Harry Potter Wizards Collection, Warner Home Video

Harry Potter Wizards Collection patří bez diskuze mezi nejočekávanější releasy letošního roku, a to i pro ty z nás, kteří máme doma všechny díly v předchozích, více či méně kvalitních edicích. Vždyť kdo by nechtěl další hezkou krabici, s níž by se mohl chlubit před známými, nové bonusové materiály a hromady dárkových předmětů, nad nimiž potterofilovo oko nemůže zůstat suché.

Harry Potter Wizards Collection Blu-ray

Že Warneři na edici nešetřili, bylo patrné už z prvních fotek, s ohlášením vnitřní výbavy je ovšem jisté, že do příprav Harryho (prozatím) poslední výpravy na Blu-ray zahučel slušný nášup zelených papírků s americkými prezidenty. Pojďme se na ni podrobně podívat.

Kolekce bude obsahovat všech osm natočených filmů, z nichž Relikvie smrti budou obsahovat i 3D verzi a první dva díly zase režisérské sestřihy a fungl nové zvukové stopy v sedmikanálovém DTS-HD MA. Ostatní díly zůstanou na původním šestikanálu a měnit se nebude ani obraz, jenž zůstane v 2.39:1.

V balení bude rovněž přítomno přes 37 hodin bonusových materiálů, z nichž by okolo deseti měly tvořit nové dokumenty a featuretty, které ještě víc rozšíří znalosti každého, kdo chce o natáčení a fenoménu Harry Pottera vědět první poslední.

Zajímavé by měly být především dokumenty The Harry Potters You Never Met, Creating the World of Harry Potter, Pt. 7: Story, Creating the World of Harry Potter, Pt. 8: Growing Up a rozšířená verze rozhovoru J.K. Rowling s Danielem Radcliffem, jehož zkrácenou verzi jste si mohli užít na Blu-rayích Relikvií smrti.

Na sběratele potom čeká vytuněná mapa Bradavických pozemků, hromada vytištěných koncept artů, katalogy s hůlkami a dalšími kouzelnickými udělátky a v neposlední řadě i filmové plakáty.

Pokud tedy máte zbytečných 350 dolarů (cca 7 tisíc korun), máte se 7. září na co těšit. Jen nezapomeňte, že vás celní správa na podobné zásilce patřičně obere. Česká verze se totiž prozatím nechystá.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Potterova megakolekce: detaily

Vložil Martin (bez ověření), 26. Březen 2012 - 12:49

Obrázek uživatele Martin

Jdu do toho, 37 hodin bonusů, to je prostě nirvána !!!

Re: Potterova megakolekce: detaily

Vložil seamus (bez ověření), 26. Březen 2012 - 13:26

Obrázek uživatele seamus

Ako tak čítam komentáre po internete, na túto kolekciu sa zniesla obrovská vlna kritiky, a podľa mňa je opodstatnená. Opäť raz len repackaging a toľko omieľané spojenie „31-disková edícia“ je len patetická zástierka. Zbytočných 8 DVD diskov, ktoré tam nemajú ani čo robiť, UV copies, všetky staré importované bonusy a po sčítaní tak vyjde len úbohých 5 hodín nového materiálu, keďže zvyšných 6 sa objaví na Ultimátnych edíciach. K tomu zbytočné zberateľské predmety, z ktorých väčšina bola už uverejnených vo „Film Wizardry“ a „Page to Screen“. K cene sa radšej ani nevyjadrujem. WB to opäť raz pohnojil…