Populární historická sága POLDARK pokračuje třetí sérii od dubna na vašich obrazovkách!

vydáno 7. 4. 2019 | autor Redakce | sekce Novinky | téma Filmy

Tagy: Epic Drama, historický seriál, Poldark 3, Velká Británie, Viasat

Píše se rok 1794 a Ross Poldark v nové řadě seriálu musí skloubit novou rodinu, nové lásky a nové bitvy, neboť na život v Cornwallu vrhá velký stín francouzská revoluce. George Warleggan navíc pokračuje v budování svého impéria ve snaze zničit Poldarka, Elizabeth se rozhodne vytvořit si nový život v roli Gergové manželky a zapomenout na svou minulost i na Rosse. Ross a Demelza se snaží zachovat mír a vyhnout se nadobro Georgeovi a v domě v Nampaře napravují svůj vztah.

Scénáristka a výkonná producentka Debbie Horsfieldová je nadšená, že premiérová třetí řada seriálu začíná škálou nových postav a příběhem, ve kterém graduje konflikt, nevraživost, vášeň a drama až do závratných výšin. Jak sama říká, příběh je jak jízda na horské dráze, v sázce je příliš mnoho, Ross je starší, ale ne nutně moudřejší, a jeho lehkovážnost stojí jeho samotného i jeho blízké někdy pěkně draho.

Ke stávajícímu hereckému obsazení se přidává několik zajímavých postav a to v podání talentovaných herců Harryho Richardsona a Toma Yorka, představující Demelziny mladší bratry Drakea a Sama, a Ellise Chappellovou v roli Morwenny, sestřenice Elizabeth. Ti všichni jsou v další řadě ságy důležitými hráči!

Třetí řadu seriálu Poldark představí kanál Epic Drama od 8. dubna 2019 ve 21:00 hod. a vy se můžete těšit na své oblíbené postavy – Aidana Turnera ztvárňujícího hlavního hrdinu Poldarka, Eleanor Tomlinson v roli Demelzy, Heidu Reedovou jako Elizabeth, Jacka Farthinga coby záporáka George Warleggana, Ruby Bentallovou jako Verity, Gabriellu Wildeovou hrající Caroline Penvenenová, Luka Norrise v roli Dr. Dwighta Enysa a další.

www.epicdrama.cz FB – Epic Drama CZ

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře