Pojeďte s LG na F1 v Abu Dhabi!

vydáno 19. 6. 2009 | autor LG Czech | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova

Tagy: Blu-ray, F1, Formule 1, LCD, LG, LG Electronics, plazma, přehrávač, soutěž, televizor

LG - Life's Good - logo

Velká spotřebitelská soutěž LG o zájezd na velkou cenu F1 v Dubaji právě odstartovala

Naživo si užije finálový závod Formule 1 výherce letní spotřebitelské soutěže, kterou nyní pořádá společnost LG Electronics v Česku a na Slovensku. Díky ní má každý, kdo si ve vybraných obchodech koupí soutěžní výrobek LG, šanci jet na velkou cenu F1 v Abu Dhabi v Dubaji. Dále jsou ve hře stovky kusů exkluzivní čepice LG F1. Soutěž trvá od začátku června do konce září.

Více na www.LGF1.cz

Na vítěze soutěže a jeho doprovod čeká podobná péče, jaká se dostává pilotům monopostů. Tedy letenky, luxusní hotel, pojištění i komfortní přeprava na místě. Samozřejmostí jsou vstupenky do závodního areálu v Abu Dhabi.

Účast v soutěži je podmíněna nákupem produktu LG. Může to být LCD nebo plazmový televizor, chladnička, pračka Direct Drive s 10letou zárukou na motor nebo Blu-ray přehrávač. Přesný seznam výrobků a kompletní pravidla najdou zájemci na soutěžní stránce www.LGF1.cz.

„Navštívit závod nejrychlejších auta světa je velkým snem mnoha lidí. My tento sen splníme,“ uvedl Vít Šubert, výkonný ředitel LG Electronics CZ.

LG F1

Velká cena v Abu Dhabi je závěrečným, a proto nejsledovanějším závodem. Okruh Abu Dhabi Yas Marina měří více než pět kilometrů a nachází se přímo na pobřeží. Podle organizátorů lze očekávat, že monoposty se po něm budou řítit rychlost až 320 km/hod.

Soutěž pořádá společnost LG Electronics, která je oficiálním partnerem šampionátu F1. Firma LG tímto partnerstvím získala výhradní označení a marketingová práva jako oficiální dodavatel spotřební elektroniky a mobilních telefonů.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře