Podrobnosti o Blu-ray Avengers odhaleny

vydáno 20. 5. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy

Tagy: 3D, Avengers, Blu-ray, Blu-ray 3D, Captain America, film, Hulk, Iron Man, Thor

Není to tak dávno, co jsme se z úst Josse Whedona dozvěděli, že chystaný Blu-ray megaúspěšných Avengers přinese dobrých třicet minut scén, které se do filmu nevešly a skončily na podlaze střižny. Tehdá to ještě vypadalo, že si na první pořádné informace o Blu-ray edici komiksové týmovky nějaký ten pátek počkáme, na konec ale víme většinu podrobností už teď.

Avengers (Blu-ray 3D)

Disneymu totiž unikla slušná várka informací včetně cover-artů a dat uvedení, takže: americká edice se objeví na pultech obchodů 25. září a to buď ve třídiskovce včetně Blu-ray 3D, nebo ve 2D alternativě se dvěma plackami. Ve zbytku světa bychom se měli dožít edic stejných, jen s tím rozdílem, že by teoreticky mohly dorazit o několik dní dříve (stejně jako byla evropská kinopremiéra dříve než ta americká).

Majitelé Blu-ray přehrávačů si pak budou moct užít kopu bonusových materiálů, které zůstanou formátu exkluzivní. Zatímco se tedy DVD edice dožije „jen“ featurette Assembling the Ultimate Team a jistě výživného audiokomentáře, na Blu-ray se objeví také kraťas Marvel One Shot: Item 47, gag reel, vedle již zmíněného featurette ještě Visual Journey, music video od Soundgarden (Live to Rise) a fičura Second Screen, což pravděpodobně bude komentář s využitím obrazu v obraze.

Avengers (Blu-ray)

Kdyby vám tahle várka nestačila, bude tu ona slíbená kopa vystřihaných scén včetně alternativního začátku a alternativního konce. Mezi nimi se objeví krom v minulé novince zmíněné sekvence s Captainem Americou také značné rozšíření vztahu Bruce Bannera s postavou Harryho Dean Stantona (to je ten strážný, který našel Bannera „spadlého“ do skladiště a který ho naučil, jak udržet Hulka pod kontrolou, což bohužel z filmu zmizelo), několik rozšířených diskuzí Nicka Furyho s „radou“ a rozšířenou rvačku na viaduktu, což je buď úplně nová scéna, nebo rozšíření akční sekvence, kterou jsme vypustili z hlavy.

Bonusová várka je to velice slušná, přičemž nejvíce potěší především audio a picture-in-picture komentáře, ty by měly uspokojit většinu geeků a filmových fanoušků. Výbava disků navíc ještě není finalizovaná, Marvel a Disney si tedy mohou připravit ještě nějaké překvapení. Už takhle to ale vypadá, že budeme nadmíru spokojení.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře