Po televizorech od Samsungu se rozletí blázniví ptáci

vydáno 20. 7. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Televizory | 1 komentář

Tagy: 1080p, 3D, Angry Birds, FullHD, LED, Samsung, SmartTV

Angry Birds

Kdyby se vás čerstvý majitel smartphonu zeptal, jaká by měla být první hra, kterou si do telefonu stáhne, je vysoce pravděpodobné, že mu doporučíte Angry Birds. Z jednoduché ale chytlavé hry založené na tom, že posíláte pestrobarevné opeřence na kamikaze mise, se stal ohromný hit a (sta)milionová frančíza. Vývojář Rovio se ale na telefonech a tabletech nezastaví. Brzy pošle Angry Birds i do vašich televizorů.

Tedy do vašich v případě, že se chystáte koupit nejnovější SmartTV od Samsungu (konkrétně ES7000, ES8000 nebo ES9000). Právě ty dostanou do vínku speciálně upravenou verzi aplikace, v níž samozřejmě nebudete bláznivé ptáky ovládat šmatáním po obrazovce. Místo toho bude stačit, když na svůj nový televizor zamáváte.

Samsung totiž na svých nových LED uvede funkce ovládání gesty a hlasem. Aplikaci zatím nikdo neviděl v akci, je ale pravděpodobné, že se to bude mít podobně jako u Kinectu od Xboxu – prostě zvednete ruku, televizor jí začne sledovat a v okamžiku, kdy nasměrujete ptáka (žádné narážky, prosím), bude stačit zařvat nebo provést nějaké gesto k jeho vypuštění.

Angry Birds na Samsung SmartTV

Je to jeden ze způsobů, jak majitele SmartTV přinutit k využívání jejich funkcí. Ono se totiž ukazuje, že lidé televizory nejen že nekupují kvůli výbavě různými internet-connected funkcemi, ale dokonce že je povědomí o tom, co je to SmartTV, extrémně nízké.

Poslední americká studie došla k alarmujícím číslům. Podle tamního výzkumu přes třicet procent potenciálních kupců nových televizorů o SmartTV nikdy neslyšelo a dalších třicet procent neví, co takový televizor vlastně umí. To jsou docela vysoká čísla, která bohužel jen dokazují, že by televizory mohly klidně být levnější a bez všech těchto vychytávek. Nejen, že je skoro nikdo nepoužívá, ale navíc o nich přes polovinu lidí, kteří hodlají koupit nový televizor, téměř netuší.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Po televizorech od Samsungu se rozletí blázniví ...

Vložil Anonym (bez ověření), 11. Srpen 2012 - 17:24

Obrázek uživatele Anonym

Viděl jsem na YouTube nějaká videa a přišlo mi,že ovládání není zrovna moc přesné. Kamera nereaguje moc dobře a o pohodlném hraní se ani moc mluvit nedá. Nevím,ale musel bych to vidět v reálu.