Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor 2010

vydáno 25. 1. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 5 komentářů

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Chceš mě, chci tě, Cloudy with a Chance of Meatballs, FHE, film, Forum Home Entertainment, Julie & Julia, Julie a Julia, Otčím, Pirates of the Caribbean, Pirates of the Caribbean: At World's End, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Piráti z Karibiku, Piráti z Karibiku - Na konci světa, Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly, Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže, Poslední skotský král, The Last King of Scotland, The Stepfather, The Ugly Truth, Zataženo, občas trakaře

Blu-ray Disc logo

V únoru se na pultech našich obchodů objeví pět Blu-ray filmů a možná i jedna velmi zajímavá trilogie. Těšit se můžeme na „kuchařský“ počin Julie a Julia, thriller Otčím, ugandské drama Poslední skotský král, romantickou komedii Chceš mě, chci tě a animák Zataženo, občas trakaře, čeká nás ale jedna velmi špatná zpráva.

Tou je odchod společnosti Forum Home Entertainment (FHE) z českého a slovenského trhu, což opět po několika měsících znamená nedostupnost DVD a Blu-ray titulů studia Disney. Z ohlášených Blu-ray disků jsme tedy na únor do našeho přehledu zařadili pouze trilogii Piráti z Karibiku, která by se podle všeho ještě měla dostat do distribuce.

Není to ale bohužel jisté a stejně tak panují nejasnosti ohledně dostupnosti samostatných vydání filmů této trilogie. Kolekce je tedy v databázi připravovaných tuzemských titulů označena jako nepotvrzená a sólo disky jsme pro jistotu zatím nezařadili vůbec. Uvidíme, jak celá záležitost nakonec dopadne.

Společnost Magic Box k dnešnímu datu nabídku únorových Blu-ray disků nezveřejnila. Pokud se tak stane později, informace samozřejmě doplníme.

V přehledu jsou jako obvykle zahrnuty tituly distributorů Bontonfilm a Magic Box. Společnost Forum Home Entertainment, která u nás distribuuje Blu-ray studia Disney, k dnešnímu datu nedodala žádné informace o připravovaných lednových titulech. Pokud se na tom v průběhu měsíce něco změní, budeme vás samozřejmě informovat.

TIP: Chcete mít vždy přehled o připravovaných tuzemských titulech ve vysokém rozlišení? Sledujte kalendář Blu-ray filmů a nic vám neujde!

DVDobchod.cz - logo

Všechny připravované tituly si můžete za skvělé ceny už teď předobjednat například v e-shopu DVDobchod.cz.

Bontonfilm

Forum Home Entertainment

Data vydání titulů všech distributorů jsou pouze předběžná a mohou se změnit, stejně tak nejistá je v tuto chvíli i samotná skladba titulů. Přesto jsou všechny tyto nové tituly zařazeny do kalendáře jako potvrzené (kromě dvou výše zmíněných výjimek). Zcela jistá je přítomnost české titulkové sady, naprostá většina disků ale bude mít i český dabing. Podrobnosti o výbavě a technické údaje budou doplněny v okamžiku fyzické dostupnosti na našem trhu.

Některé z těchto filmů jsou už v současné době dostupné v zahraničí. Ani v případě importu ze stejného regionu (B, především Velká Británie) ale nelze zaručit přítomnost české jazykové podpory, některé tituly z regionu A (USA) pak dokonce v evropských přehrávačích nejdou vůbec přehrát. Na import ze zahraničí tedy nelze spoléhat.

DVDobchod.cz - logo

TIP: Všechny připravované tituly si můžete za skvělé ceny už teď předobjednat například v e-shopu DVDobchod.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor 2010

Vložil johny (bez ověření), 26. Leden 2010 - 17:56

Obrázek uživatele johny

ZAUJIMALO BY MA,AKO TU BUDE NA CZ/SK TRHU S BLU-RAY TITULMY OD DISNEY.TO ZNAMENA ,ZE U NAS NIC NEKUPIME,BUDE NOVY DISTRIBUTOR?

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor 2010

Vložil d.f.h, 26. Leden 2010 - 18:10

Obrázek uživatele d.f.h

Doprodávají se zásoby, nový distributor na obzoru (pokud vím) zatím není. Bohužel :-(

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor 2010

Vložil casik (bez ověření), 26. Leden 2010 - 21:58

Obrázek uživatele casik

Nevim, jak to chodi, ale kdyz jsou vydavany CEE BR disky s anglickou, polskou, ceskou atd. podporou (mi to prijde, ze kdyz je nekde cestina, je tam i polstina (nebo spise naopak)), je to zavisle na konkretnim distributorovi, nebo zalezi na studiu (jestli i odeberou ceskou podporu ze svych CEE disku)? Jestli by tedy pak sel alespon „cesky“ disk koupit napr. v Polsku?

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor 2010

Vložil d.f.h, 26. Leden 2010 - 22:11

Obrázek uživatele d.f.h

No někdy to koupit jde, někdy ne. Spolehnout se na to nedá.

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor 2010

Vložil TRAX (bez ověření), 27. Leden 2010 - 0:41

Obrázek uživatele TRAX

mmmmm tak to je otrasné nie je v cz alebo sk firma ktorá dokáže predať dostatočné množstvo dvd a blu-ray?škoda Asi je tu naozaj megapirátstvo a firma nemá záujem tu existovať a predávať.....škoda ja osobne mam plno original dvdčiek a pár blu.ray diskov od disney a spokojnosť 100% všade je originál, sk,cz dabing proste tak ako to bolo v kine…ja si hlavne vážim sk dabing ,lebo toho si na dvdčkách moc neužijem všade je len cz dabing ,ale filmy aj tak na 90% pozerám v originále…ale rozprávky vždy v dabingu ,len nech to nespravia aj iné firmy.....