Plán tuzemských Blu-ray filmů na říjen 2008 - Bontonfilm

vydáno 12. 9. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: 20th Century Fox, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Dnes neumírej, Dr. No, film, Hory mají oči 2, Já a moje příšera, Mejdan v Las Vegas, MGM, Sony Pictures, Srdečné pozdravy z Ruska, Street Kings, Svatba mého nejlepšího přítele, Thunderball, Zločinec

Blu-ray Disc logo

Říjen bude prvním měsícem, kdy na našem trhu bude distribuovat Blu-ray filmy kromě Bontonfilmu také Magic Box. Jeho nabídku jsme si už představili (viz Blu-ray filmy studia Warner na českém trhu), Bontonfilm na říjen chystá celkem deset titulů.

TIP: Chcete mít vždy přehled o připravovaných tuzemských titulech ve vysokém rozlišení? Sledujte kalendář Blu-ray filmů a nic vám neujde!

Stejně jako dříve se i v říjnu bude jednat o mix filmů Sony Pictures a 20th Century Fox (resp. MGM). Nejvíce zájmu pravděpodobně vzbudí série starších filmů s legendárním agentem 007, kterých se na Blu-ray celosvětově chystá celkem šest (viz James Bond šestkrát na Blu-ray – podrobnosti). Na náš trh se s českou jazykovou podporou zatím dostane sice jen čtveřice disků (chybí Jen pro tvé oči a Žít a nechat zemřít), ale i to lze považovat za nečekaný úpěch.

Data vydání jsou zatím jen předběžná a nejspíš se budou měnit, stejně tak nejistá je samotná skladba titulů. To je u Bontonfilmu obvyklé, přesto jsou všechny tyto nové tituly zařazeny do kalendáře jako potvrzené. Jisté jsou české titulky, celá řada disků ale bude mít i český dabing. Podrobnosti o výbavě a technické údaje budou doplněny v okamžiku fyzické dostupnosti na našem trhu.

Dr. No (1962) Srdečné pozdravy z Ruska (From Russia With Love, 1963) Dnes neumírej (Die Another Day, 2002) Thunderball (1965)

říjen 2008

Zločinec (Felon, 2008) Street Kings (2008) Mejdan v Las Vegas (What Happens in Vegas..., 2008) Hory mají oči 2 (Hills Have Eyes II, The, 2007)

Některé z těchto filmů jsou už v současné době dostupné v zahraničí. Ani v případě importu ze stejného regionu (B, především Velká Británie) ale není jistá přítomnost české jazykové podpory, některé tituly z regionu A (USA) pak dokonce v evropských přehrávačích nejdou vůbec přehrát. Situace tedy stále není tak dobrá, jak by mohla být.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře