Plán tuzemských Blu-ray filmů na leden 2009

vydáno 28. 12. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: Americké psycho, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Ďábel nosí Pradu, film, Hellboy 2, Jerry Maguire, Magic Box, Mamma Mia!, Mumie, Na Hromnice o den více, Noci s nepřítelem, Resident Evil: Rozklad, Sám doma, Star Wars: Klonové války, Zohan

Blu-ray Disc logo

V lednu se na pultech tuzemských obchodů objeví třináct nových Blu-ray titulů, především díky společnosti Bontonfilm. Těšit se můžeme na muzikál Mamma Mia!, komedii Sám doma, akční dobrodružství Hellboy 2: Zlatá armáda nebo Noci s nepřítelem.

TIP: Chcete mít vždy přehled o připravovaných tuzemských titulech ve vysokém rozlišení? Sledujte kalendář Blu-ray filmů a nic vám neujde!

Bontonfilm

V lednovém plánu Bontonfilmu se objevuje několik poměrně čerstvých filmových trháků, nechybí ale ani osvědčené katalogové tituly. Některé z těchto Blu-ray disků jsou podle informací našich čtenářů už na našem trhu dostupné, přehled ale vychází z oficiálních materiálů distributora a my do něj nebudeme nijak zasahovat.

Hellboy 2: Zlatá armáda (Hellboy 2: The Golden Army, 2008) Mumie: Hrob Dračího císaře ( Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, The, 2008) Zohan: Krycí jméno Kadeřník (You Don't Mess with the Zohan, 2008) Sám doma (Home Alone, 1990)
Americké psycho (American Psycho, 2000) Ďábel nosí Pradu (Devil Wears Prada, The, 2006) Mamma Mia! (2008) Na Hromnice o den více (Groundhog Day, 1993)

Magic Box

Magic Box si po velkolepé listopadové a prosincové nabídce vybírá zaslouženou pauzu – v lednovém přehledu Blu-ray titulů figuruje pouze jeden film, navíc animovaný a určený pro poměrně úzkou skupinu diváků. Uvidíme, co na nás bude čekat v únoru.

Star Wars: Klonové války (Star Wars: The Clone Wars, 2008)

Data vydání titulů obou distributorů jsou pouze předběžná a zřejmě se budou měnit, stejně tak nejistá je samotná skladba titulů. Přesto jsou všechny tyto nové tituly zařazeny do kalendáře jako potvrzené. Jisté jsou české titulky, naprostá většina disků ale bude mít i český dabing. Podrobnosti o výbavě a technické údaje budou doplněny v okamžiku fyzické dostupnosti na našem trhu.

Některé z těchto filmů jsou už v současné době dostupné v zahraničí. Ani v případě importu ze stejného regionu (B, především Velká Británie) ale není jistá přítomnost české jazykové podpory, některé tituly z regionu A (USA) pak dokonce v evropských přehrávačích nejdou vůbec přehrát. Na import ze zahraničí se tedy nelze vůbec spolehnout.

DVDobchod.cz - logo

TIP: Všechny připravované tituly si můžete za skvělé ceny už teď předobjednat například v e-shopu DVDobchod.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na leden 2009

Vložil Anonym (bez ověření), 5. Leden 2009 - 23:03

Obrázek uživatele Anonym

Vzdy se usmeju, kdyz vidim reklamu na filmy na Blu-ray ,,za priznive ceny." prave mi prisly vsechny tri mumie za 49 dolaru ze statu, tedy kolem 900Kc. Ceskou verzi ani titulky nepotrebuju. 890 Kc za film u nas je opravdu zlodejna. hmv.co.uk ma nyni specialni nabidku 9.99 liber za film plus 2.5 liber postovne nebo dva filmy za 25 liber. uz mam pres 50 titulu…