Plán tuzemských Blu-ray filmů na červen a červenec 2008

vydáno 26. 5. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: 20th Century Fox, 27 šatů, 28 týdnů poté, 6. den, Across the Universe, Alvin a Chipmunkové, Blu-ray, Bontonfilm, Cesta bojovníka, film, Hitman, Já, robot, Jumper, Muži v černém, Saawariya, Šestý den, Sony Pictures, Vetřelci vs. Predátor 2

Blu-ray Disc logo

Od příštího týdne dochází na poli „modrých“ filmů v České republice k velkému pokroku, Bontonfilm totiž bude kromě titulů Sony Pictures distribuovat také filmy studia 20th Century Fox. Na začátku května byla ohledně této změny vydána samostatná tisková zpráva.

Nejčerstvější distribuční plán oproti původně ohlášenému seznamu neobsahuje tituly Cesta bojovníka a Já, robot, které byly v kalendáři Blu-ray filmů zatím ponechány jako nepotvrzené. Na oficiální informace se nelze stoprocentně spolehnout, data vydání se mohou změnit a filmy přibývat i mizet – řekněme ale, že takhle nějak by to mohlo v následujících dvou měsících vypadat:

červen 2008

Muži v černém (Men in Black, 1997) Vetřelci vs. Predátor 2 (Aliens vs. Predator: Requiem, 2007) Hitman (2007) 28 týdnů poté (28 Weeks Later, 2007)

červenec 2008

27 šatů (27 Dresses, 2008) Šestý den / 6. den (6th Day, The, 2000) Jumper (2008) Saawariya (Saawariya / Beloved, 2007)

Čeká nás tedy celkem příjemné osvěžení nabídky titulů ve vysokém rozlišení, která poslední dobou trochu stagnuje . Filmy Muži v černém, Vetřelci vs. Predátor 2 nebo Jumper by se mohly stát novými prodejními hity a možná se jim povede přitáhnout k Blu-ray více zájemců. Tomu by ovšem nejvíc pomohla cena, která bohužel zůstává beze změny – 899 korun (cca 799 v e-shopech).

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na červen a červenec 2008

Vložil Anonym (bez ověření), 27. Květen 2008 - 1:25

Obrázek uživatele Anonym

mm to sem tedy zvedavej kdyz ma nekdo stare tytuly aby to nebylo dopocitavano. stejne je lepsi kupovat nove filmy kde uz je moznost.

a le kdyz se to skenuje z klasickeho filmu stare tytuly a pak se to dobre koduje na ble ray tak ano videl sem pasvily na ble ray a kvalita byla horsi jak z vhs. protoze zase naky chytrak dopocitaval do rozliseni.

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na červen a červenec 2008

Vložil d.f.h, 27. Květen 2008 - 7:06

Obrázek uživatele d.f.h

Tak toho bych se nebál. Ohledně kvality Blu-ray filmů mohu doporučit toto vlákno na AVS Foru:

http://www.avsforum.com/…owthread.php?…

Všeobecně se dá říct, že obrazově hodně špatných titulů je nohem méně, než těch hodně dobrých a nejvíce jich je samozřejmě někde uprostřed. Téměř vždy to tedy stojí za to.