Philips začíná aktualizovat televize na Android 7.0

vydáno 20. 10. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: aktualizace, Android 7.0, Android TV, Philips, Smart TV, update

Některé televize značky Philips s operačním systémem Android TV se v nejbližší době dočkají významné softwarové aktualizace.

Android 7.0 jim přidá některé nové funkcionality, jako například podporu Chromecastu 4K a HLG HDR, jakož i HDR a Dolby Digital Plus pro aplikaci Amazonu.

Samotná aktualizace již sice začala, nicméně všichni uživatelé se jí zatím nedočkali – vzhledem k náročnosti celé akce se nová verze systému do všech regionů dostane až v průběhu následujících týdnů či dokonce měsíců.

Jak již bylo řečeno, získávají podporované televizory funkci HLG (Hybrid Log Gamma), což je HDR formát pro živé vysílání a streaming. Další novinkou je podpora zařízení Chromecast 4K od Googlu, což znamená, že když budete streamovat video ze 4K zdrojů typu YouTube nebo Netflixu, dočkáte se plného dostupného rozlišení. Kromě toho Philips oznámil, že update přinese i podporu HDR a Dolby Digital Plus pro blog Amazon Video.

Některé nové funkce se týkají specificky značky Philips, jiné jsou nedílnou součástí aktuální verze platformy Android TV. K těm patří například obraz v obraze nebo nahrávání v aplikacích. Kromě toho bude na jedné televizi možné používat více uživatelských účtů Googlu.

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře