Panasonic zlevňuje nový Blu-ray přehrávač a přidává pět filmů zdarma

vydáno 16. 5. 2007 | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Blu-ray, DMP-BD10, DMP-BD10A, herní konzole, Panasonic, PlayStation 3, přehrávač, PS3, Sony

… ale zatím pouze na americkém trhu, sluší se dodat hned zkraje.

Společnost Panasonic se rozhodla snížit cenu svého nového Blu-ray přehrávače DMP-BD10A na $599. Tento přehrávač je mladším sourozencem u nás už uvedeného a běžně dostupného modelu DMP-BD10, narozdíl od něj ale umí dekódovat zvuk ve formátech DTS-MA a Dolby TrueHD, což se bude do budoucna určitě hodit.

Panasonic DMP-BD10A

Jako by to nestačilo, kromě hezkého dárku v podobě snížení ceny přehrávače dostanete v rámci jeho koupě navíc i pět Blu-ray filmů, abyste mohli vaši novou hračku hned od začátku pořádně otestovat. Nejedná se přitom o žádné odpadové tituly, právě naopak – domů si přinesete filmy Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, The Transporter, Fantastic Four a Crash. Zbývá dodat, že k ostatním přehrávačům se takto bundluje pouze jeden filmový titul.

Na našem malém českém trhu se uvedení přehrávače oficiálně plánuje na červen tohoto roku a výrobcem uváděná cena je 28000 Kč. V internetových obchodech by se sice měl dát sehnat o dva až tři tisíce levněji, pořád je i tato cena dost vzdálená nejen dolarovému přepočtu (jistě, takto výslednou cenu počítat nelze, přesto je ale rozdíl více než markantní), ale hlavně představě běžného zákazníka a potenciálního zájemce o Blu-ray technologii. Zvláštní ovšem je, že by u nás ceny současně prodávaných modelů DMP-BD10 a DMP-BD10A měly být zřejmě stejné. Můžeme si tak nechat zajít chuť nejen na jakýkoliv větší cenový propad, ale samozřejmě i na pět Blu-ray filmů zdarma.

I nadále tak zůstává nejlevnějším přehrávačem herní konzole Sony PlayStation 3 (cca 17000 Kč), alespoň tedy u nás. Koupě to opravdu není špatná – kromě výtečného Blu-ray přehrávače (který sice není ze všech nejlepší, jak sám o sobě tvrdí, ale přesto je špičkový) získá majitel i technicky nejvyspělejší herní zařízení současnosti s obrovským herním výkonem. Případně naopak, podle priorit.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře