Panasonic Strada CY-BB1000D - Blu-ray na cestách

vydáno 16. 9. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Přehrávače

Tagy: 720p, AVCHD, Blu-ray, Bluetooth, BonusView, CD, CN-HX3000D, CY-BB1000D, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DVD, GPS, HD Ready, HDMI, iPhone, iPod, LCD, LED, navigace, Panasonic, pevný disk, přehrávač, SD, Strada, tuner, WXGA

Panasonic - logo

Produktová řada Strada společnosti Panasonic zahrnuje výrobky, určené k montáži v dopravních prostředcích. Kromě obligátních GPS navigací a audio/video přehrávačů se jedná také o vyloženě multimediální centra, která by neudělala ostudu v žádném obývacím pokoji. Teď navíc i s Blu-ray!

O modelu Panasonic Strada CY-BB1000D jsme se letmo zmiňovali (hned první odstavec) už letos na jaře, od té doby se ovšem hodně věcí vyjasnilo a všechno je jako obvykle tak trochu jinak.

Předně už je výrobek na trhu – od minulého týdne si ho můžete zakoupit v Japonsku, další lokality budou zřejmě brzy následovat. Nejedná se ale o kompletní výsuvný systém s displejem a pevným diskem, ale „pouze“ o Blu-ray přehrávač.

Blu-ray přehrávač Panasonic Strada CY-BB1000D

Kromě Blu-ray disků dokáže Panasonic CY-BB1000D samozřejmě přehrávat i DVD a CD, poradí si i s AVCHD videem, je vybaven HDMI výstupem a problémy mu nedělá ani BonusView (tedy videokomentáře formou obrazu v obraze u některých Blu-ray filmů). Zvládne i dekódovat HD audio stopy, tedy Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio. To všechno za nějakých $1000.

V podstatě ale nemá cenu si CY-BB1000D pořizovat, pokud k němu nehodláte přidat ještě „doplněk“ ve formě systému Panasonic Strada CN-HX3000D. Díky němu to konečně začne být aspoň trochu zajímavé.

Multimediální systém Panasonic Strada CN-HX3000D

Přístroj totiž disponuje sedmipalcovým displejem s HD Ready rozlišením (WXGA, 1280×720p) a LED podsvícením, obsahuje konektor pro iPod/iPhone, čtečku SD karet, digitální televizní tuner, 80 GB pevný disk, Bluetooth, GPS navigaci a samozřejmě i HDMI vstup. Cena? $3800.

Sečteno a podtrženo, za necelých pět tisíc dolarů získáte poměrně ultimátní multimediální výbavu pro svého plechového miláčka. Samozřejmě je ještě potřeba zainvestovat do nějakých těch „repráků“, ale to se rozumí samo sebou.

A co vy? Ještě pořád máte v autě autorádio s kazetovým magnetofonem? Není už čas na změnu?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře