Panasonic představuje největší 3D televizor na světě

vydáno 5. 2. 2010 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma 3D, Televizory | 1 komentář

Tagy: 3D, 4K, Full HD, NeoPDP, Panasonic, PDP, plazma, televizor

Panasonic - logo

Dveře z Hollywoodu můžou vést přímo do vašeho obývacího pokoje – přes 152palcový 3D televizor Panasonic.

Ještě intenzivnější zážitek ze strhujících filmových momentů a k tomu hollywoodské hvězdy v životní velikosti přímo ve vašem obýváku? Nechte se vtáhnout do děje prostřednictvím největšího 3D televizoru na světě. Nový 152palcový NeoPDP televizor Panasonic vám věrně zprostředkuje realitu přesně tak, jak ji vnímali tvůrci filmu.

Panel s téměř 4metrovou úhlopříčkou a odezvou 0,001 ms poskytuje krystalicky čistý obraz s více než 68 miliardami barev a s ním i dokonalý a autentický 3D zážitek. S revolučními technologickými parametry tak tato novinka nejen posouvá dosavadní možnosti 3D, ale s přehledem bortí i mýty o vysoké spotřebě plazmových televizorů. Při zachování stejné hodnoty jasu si totiž vystačí jen se čtvrtinou energie v porovnání s modely před třemi roky.

152" Full HD 3D PDP Panasonic

„Díky spojení NeoPDP televizoru s 3D technologií prožijete sledovaný program reálněji než kdykoliv předtím a vaše filmové večery se posunou na úplně novou, vyšší úroveň,“ hovoří Lukáš Holub, produktový manažer společnosti Panasonic, a zdůrazňuje další unikátní vlastnosti nového NeoPDP panelu:

„Spotřeba elektrické energie je 4krát nižší než u běžných modelů, ale televizor přitom dokáže reprodukovat až 4000krát více barev než současné konkurenční technologie. Když k tomu připočítáte 2000krát rychlejší odezvu, získáte dokonalou kombinaci parametrů pro zobrazení 3D obsahu. Při sledování 3D filmů však možnosti obřího panelu ani zdaleka nekončí. Je jen otázkou blízké budoucnosti, kdy podobné obrazovky budou pomáhat lékařům při operacích, architektům při navrhování domů anebo designérům v automobilkách při modelování prototypů aut v reálné velikosti.“

NeoPDP televizory Panasonic poskytují Full HD zobrazení pro levé a pravé oko, což je dvojnásobek objemu informací v plném Full HD rozlišení. Jde o stejnou technologii, která se využívá při promítání hollywoodských 3D filmů v kinech. Jediný rozdíl spočívá v tom, že nové NeoPDP televizory jsou schopny přesně zobrazit 3D i doma v obývacím pokoji.

152" 4K 3D plazma Panasonic 152" 4K 3D plazma Panasonic 152" 4K 3D plazma Panasonic 152" 4K 3D plazma Panasonic

Zážitek ze sledování 3D je tak vždy plnohodnotný, ať už preferujete sportovní přenosy nebo módní přehlídky. Výhodou televizoru je i možnost přepínání obrazu mezi běžným 2D a 3D zobrazením, takže na něm nadále můžete sledovat i normální filmy a relace. Spolu se 152palcovým modelem Panasonic nabízí i menší alternativy – 103" a 50palcový 3D Full HD panel, který se vejde i do běžného obývacího pokoje.

Klíčové vlastnosti nového NeoPDP 3D televizoru

  • Úhlopříčka 386 cm (152")
  • Až 2000× rychlejší odezva panelu než LED TV nebo LCD TV
  • O 75 % nižší spotřeba elektrické energie oproti předcházejícím modelům
  • Rozlišení 4096×2160 (4K)
  • Nekonečný kontrastní poměr
  • Technologie redukce překrývání obrazu, která minimalizuje dvojitý obraz
  • Unikátní sekvenční metoda Full HD zobrazení pro levé a pravé oko.
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Panasonic představuje největší 3D televizor na ...

Vložil tombik (bez ověření), 5. Únor 2010 - 21:00

Obrázek uživatele tombik

No tak tomu se říká krása. Úžasné parametry a rozměr. Těch 150 už je na obývák skutečně hodně, ale 100palcová PDP s těmito parametry zní jako sen. To si opravdu jako nástupce stávající TV umím přestavit.

I když vzhledem k tomu že ji máme chvíli tak doufám že dlouho vydrží.