Panasonic obnoví výrobu legendárního gramofonu značky Technics

vydáno 4. 9. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: gramofon, Panasonic, Technics SL-1200

Pokud se zeptáte dýdžejů na jejich oblíbený gramofon, velká část z nich vám odpoví, že jde o model Technics SL-1200. Byť se tento stroj od roku 2007 nevyrábí, je pro hudební komunitu stále zlatým standardem.

Technics SL-1200

Dobrou zprávou pro všechny nadšence pak je, že Panasonic v rámci celé značky oživuje i tento model. Zatím o něm příliš nevíme, maximálně to, že bude mít nový motor s přímým náhonem, jež by měl zlepšit kvalitu reprodukovaného zvuku. Zařízení by se na trhu mělo objevit někdy v následujícím finančním roce Panasoniku, tedy někdy mezi dubnem 2016 a březnem 2017. A vypadá to, že výrobce si s uvedením finálního produktu dá nejspíše na čas, což nemusí být vůbec na škodu.

Panasonic toho pod značkou Technics představil více. Odhalil například trojici zařízení zaměřených na fandy domácího Hi-Fi zvuku. Sem patří uzavřená sluchátka s označením EAH-T700, série Grand Class G30 zahrnující zesilovač a síťový hudební server a Hi-Fi systém Ottava Premium Class C500 s černými reproduktory C700. Zatím však neznáme ani ceny, ani data vydání jednotlivých zařízení.

Zdroj: EnGadget

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře