Pach krve na Blu-ray potřetí

vydáno 3. 9. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 2 komentáře

Tagy: 20th Century Fox, Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, MGM, MPEG-4 AVC, Pach Krve, Wrong Turn, Wrong Turn 3, Wrong Turn 3: Left for Dead

Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Do třetice všeho dobrého… Nebo v tomto případě spíš špatného. O Blu-ray vydáních prvních dvou filmů hororové trilogie Pach krve (Wrong Turn) jsme informovali už před časem, teď je na řadě zatím poslední pokračování Wrong Turn 3: Left for Dead (FDb.cz). Vzhledem k výrazně klesající kvalitě celé série doufejme, že je to naposledy.

Režie snímku se tentokrát ujal Declan O'Brien, „specialista“ na televizní filmy nevalné kvality (například velmi televizní Kyklop). Tím pádem se o třetím Pachu krve nemá v podstatě cenu zmiňovat a my tak činíme pouze proto, že se jedná o další kompletní, byť velmi trashovou Blu-ray kolekci.

Vydání ve vysokém rozlišení připravuje podobně jako v případě předchozích dvou dílů MGM v tradiční spolupráci s 20th Century Fox. V regionu A (USA) vychází 20. října a kromě studiového technického standardu MPEG-4 AVC video a DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk se dočkáme i vynechaných scén a tří krátkých dokumentů (Action, Gore and Chaos!, Brothers in Blood a Three Finger's Fight Night).

Studio MGM, resp. Fox, svá Blu-ray vydání regionálně kóduje, americké vydání si tedy u nás nepřehrajeme. Stejně tak by bylo zbytečné hledat na něm českou jazykovou podporu. Ta by se teoreticky mohla objevit až na některé z mutací evropské edice (region B), která ovšem ještě nebyla ohlášena.

Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Západní Virginie. Transport skupiny vězňů se trochu zvrtne, když je vůz napaden známým kanibalem jménem Three Finger. Vězni uprchnou, k masakru se ale připojuje i mladá hrdinka Alex, která přežila nedávné vraždění zmutovaných kanibalů…

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Pach krve na Blu-ray potřetí

Vložil Anonym (bez ověření), 4. Září 2009 - 11:30

Obrázek uživatele Anonym

Chci se zeptat, co to znamená trashovou. Poslední léta mám pocit, že tu ani česky nedomluvím. Ještě, že máme ty američany. To je samý OMG, LOL a já nevím co za ptákoviny

Re: Pach krve na Blu-ray potřetí

Vložil d.f.h, 4. Září 2009 - 12:05

Obrázek uživatele d.f.h

To je zavedený termín, sice možná jen mezi fimovými „znalci“, ale takových tu jistě bude spousta :-).

V podstatě se jedná o naprostý odpad, ať už po stránce obsahové, nebo technické. Takovým pěkným příkladem jsou například Svůdné zombie (recenze, o trashi se tam píše i něco víc) nebo Lesbian Vampire Killers.

Ale jinak s prostupem angličtiny do češtiny (a samozřejmě i jiných jazyků) je to těžké… Někdy je prostě lepší použít cizí výraz, než si vymýšlet svůj vlastní – natož když se ten výraz používá všeobecně napříč internetem. A třeba nejen internetem.