Ostře sledované vlaky k mání za "250 kaček"

vydáno 10. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Ostře sledované vlaky

Blu-ray Ostře sledovaných vlaků sice ještě nemá ani datum uvedení na trh. Pokud však o disk s Menzelovou adaptací hrabalovské klasiky stojíte, máte možnost získat kopii s předstihem. Byť bez bonusů a bez výchozího menu, neboť do vaší schránky přilétne pouze disk s filmem a ničím dalším. Ale zase za skvělou cenu.

Ostře sledované vlaky

Nadace české bijáky oznámila, že prvních padesát dárců, kteří přispějí na jeden z otevřených transparentních účtů budoucích zrestaurovaných snímků, mezi nimiž nechybí například Kristian, Spalovač mrtvol nebo Ucho, částkou přesahující 250 Kč a zašle na emailovou adresu info@bijaky.cz svou poštovní adresu, získá kopii filmu s předstihem přímo až do domu jako určitou formu poděkování.

Kopie Ostře sledovaných vlaků má sice být pracovní verzí, nicméně nějaké nedokončené práce se rozhodně nemusíte obávat. Na disku bude stejná, již dávno dokončená zrestaurovaná kopie, kterou počátkem léta Nadace české bijáky rozdávala i v rámci soutěže na karlovarském festivalu. Za 250 korun tak můžete mít brzy doma svůj oblíbený film nejen s předstihem, ale i s dobrým pocitem, že jste přispěli na budoucí projekty z ranku obnovy zlatého fondu. Ti, kteří vyžadují bonusy a tradiční tištěnou publikaci, si holt ještě chvíli počkají.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře