Osmirychlostní Blu-ray vypalovačka Sony BWU-300S

vydáno 26. 9. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma IT a software

Tagy: BD-R, BD-R LE, Blu-ray, BWU-200S, BWU-300S, CyberLink, DVD, DVD-RAM, LF-PB371JD, LTH, Panasonic, Power2GO, PowerDVD, PowerProducer, Sony, vypalovačka

Sony - logo

Pokrok se nedá zastavit. Sotva začnou být běžně dostupná šestirychlostní BD-R média, už vystrkují růžky osmirychlostní Blu-ray vypalovačky. Jednou takovou je i nový model Sony BWU-300S.

Zápis na Blu-ray osminásobnou rychlostní znamená, že jednovrstvé BD-R médium s kapacitou 25 GB bude vypáleno za 15 minut, dvouvrstvé BD-R DL s kapacitou 50GB pak za rovnou půlhodinu – a to už není vůbec špatné. Vypalování DVD zvládá BWU-300S 16×, CD 48× a poradí si i s trochu opomíjeným, ale o to více praktickým formátem DVD-RAM.

Sony si tuto mechaniku samozřejmě nevyrábí sama, jedná se zřejmě o přebrandovaný model Panasonic LF-PB371JD. To by znamenalo, že umí pracovat i s novými „levnými“ Blu-ray médii, využívajícími technologii LTH. Celkově se jedná o nástupce loňského čtyřrychlostního modelu Sony BWU-200S.

Blu-ray vypalovačka Sony BWU-300S

Vypalovačka Sony BWU-300S bude dostupná už v říjnu za celkem příjemných $400. Součástí balení bude kromě obligátního softwarového vybavení (Cyberlink PowerProducer BD/DVD, Cyberlink Power2GO a Cyberlink PowerDVD) také film Muži v černém na Blu-ray.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře