OnePlus vstupuje na trh televizí

vydáno 17. 9. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory | 22 komentářů

Tagy: Čína, expanze, nový segment, OnePlus TV, smartphony, televize

Společnost OnePlus, která je známá svými smartphony, vstoupí na trh televizí, a to s cílem vytvořit „smart TV budoucnosti.“ První produkt čínské společnosti v tomto segmentu se bude jmenovat prostě „OnePlus TV.“

Novou divizi televizí povede přímo Pete Lau, zakladatel a výkonný ředitel OnePlus. Ten bude zároveň i nadále zodpovědný za divizi smartphonů.

Detaily zatím neznáme, ale OnePlus alespoň oznámilo, že se v oblasti televizí zaměří na řešení stejných výzev, na které se zaměřují u smartphonů. To konkrétně znamená „dojít k té správné rovnováze mezi prémiovým hardwarem a nejnovějšími technologiemi, jakož i vytvořit ničím nepřerušovaný uživatelský zážitek v minimalistickém a nadčasovém designu,“ oznámila společnost.

„Většina z nás zažívá denně čtyři hlavní prostředí: domov, pracoviště, dojíždění a pohyb. Domov – možná nejdůležitější z těchto prostředí – právě začíná požívat výhod inteligentní konektivity. Něco, co vypadá tak prostě, jako zobrazování fotografií z vašeho mobilního telefonu na televizi, je stále složité dosáhnout. (…),“ říká Lau.

Zdroj: FlatpanelsHD, FoneArena

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky