Ohlédnutí za CES 2010: To nejlepší z dílny Panasonic

vydáno 2. 3. 2010 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma 3D, Televizory, Foto a video

Tagy: 3D, 3D Blu-ray, 3D Full HD, 50PVT25, Blu-ray, Blu-ray 3D, CES 2010, DirecTV, DMP-BDT350, Full HD 3D, HDTV, Panasonic, PDP, plazma, přehrávač, PVT25, Skype, TC-50PVT25, TC-PVT25, televizor, videokamera, VIERA, VIERA CAST

Panasonic - logo

3D Full HD technologie Panasonic, kterou jako první na světě společnost představila už před rokem, zazářila naplno na nedávno konaném veletrhu CES 2010 v Las Vegas. Důkazem je hned několik přívlastků „NEJ“ a sbírka ocenění, které si z této prestižní akce odnesla.

Největší 3D televizor na světě

Tímto titulem se může pyšnit nový plazmový televizor Panasonic s ohromující úhlopříčkou 386 cm, který díky výjimečným parametrům dokáže zprostředkovat filmovou realitu přesně tak, jak ji vnímají tvůrci. Jeho budoucí majitelé mohou na běžné kinosály úplně zapomenout, protože jim tento televizor přinese dokonale autentický 3D zážitek přímo do obývacího pokoje.

Panel s téměř 4metrovou úhlopříčkou a odezvou 0,001 ms poskytuje krystalicky čistý obraz s více než 68 miliardami barev. Díky revolučním technologickým parametrům tak tato novinka nejen posouvá dosavadní možnosti 3D, ale s přehledem bortí i mýty o vysoké spotřebě plazmových televizorů. Při zachování stejné hodnoty jasu si totiž v porovnání s modely před třemi roky vystačí jen se čtvrtinou energie.

Podrobnosti viz Panasonic představuje největší 3D televizor na světě.

152" Full HD 3D PDP Panasonic

Nejlepší 3D televize

Nová řada plazmových 3D Full HD televizorů Viera TC-PVT25 si od odborné novinářské poroty vysloužila ocenění „Nejlepší televizor“ (Best in Television). Porotci jej ocenili mezi všemi 3D televizory na výstavě. Model TC-50PVT25 ve spojení s 3D Blu-ray přehrávačem DMP-BDT350 triumfovaly i u poroty z Consumer Electronic Association, která jim udělila „Cenu za inovace“.

Nejlepší výrobek na CES 2010

Vítězné tažení televizoru Viera TC-PVT25P vyvrcholilo ve finále, kde mu porotci přiklepli i nejprestižnější ocenění „Nejlepší produkt výstavy“ (Best in Show). Ocenění za nejlepší televizor a hodnocení jako vůbec nejlepší výrobek na výstavě potvrzuje, že plazmový 3D Full HD televizor Panasonic je už dospělým produktem.

Jako jediný 3D televizor na světě vyplní celý prostor mezi obrazovkou a divákem dokonale ostrým a nádherným 3D světem – na rozdíl od ostatních 3Dtelevizorů, jejichž 3D obraz zůstává někde v dálce od diváka.

První profesionální plně integrovaná 3D Full HD videokamera Panasonic

První integrovaná Full HD 3D kamera na světě

Obrovské pozornosti se těšila i další novinka z dílny Panasonic – první profesionální plně integrovaná 3D videokamera s Full HD rozlišením. Dva objektivy, kamerová hlava a záznamové rozhraní na paměťové karty nyní tvoří jediný kompaktní celek s nízkou hmotností, díky čemuž kameraman získává podstatně větší flexibilitu a mobilitu přímo v terénu.

Použité polovodičové paměti zvyšují odolnost kamery v extrémních podmínkách a významně šetří náklady.

Podrobnosti viz Panasonic má první integrovanou Full HD 3D videokameru.

Panasonic + DirecTV = 3D obsah do domácností

Společnost Panasonic a kabelový operátor DirecTV oznámili strategické partnerství, které jako první na světě přinese 3D obsah do domácností prostřednictvím běžného televizního vysílání. Začátkem června tak miliony zákazníků HD vysílání DirecTV budou mít možnost bezplatného upgradu, který jim zpřístupní 3D kompatibilní televizní kanály.

Panasonic - Skype

Skype v TV – nový prostor pro rodinná setkání

Panasonic a Skype představili i nové řešení pro ještě jednodušší videohovor. Už na jaře budou mít majitelé nových televizorů Panasonic vybavených aplikací VIERA CAST možnost bezplatně využívat Skype přímo z pohodlí jejich gauče a to i v České republice! Díky jednoduchému ovládání to hravě zvládne i starší generace.

Podrobnosti viz Skype v televizorech Panasonic už na jaře!.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře