Život Briana a Terminator 3 na Blu-ray: odloženo

vydáno 7. 11. 2007 | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Blu-ray, film, Life of Brian, Monty Python's Life of Brian, Monty Python: Život Briana, Sony, Sony Pictures, Terminator 3, Warner, Warner Home Video

Nedávno se zde objevily zmínky o vydání filmů Monty Python: Život Briana a Terminator 3 na Blu-ray spolu s plánovanými daty vydání. Společnosti Sony Pictures a Warner Home Video teď oznámily, že se oba tituly objeví se zpožděním.

V případě filmu Terminator 3 se jedná o pouhých 14 dnů, místo 4. prosince přijde disk na trh 18. prosince a ještě se sveze s vlnou předvánočních nákupů. Na našem trhu se sice neobjeví, za zmínku ale určitě stojí kvůli zpočátku vyzdvihovanému obrazu v obraze (PiP), který ovšem nakonec nebude realizovaný v duchu Blu-ray profilu 1.1, ale pomocí docela běžné technologie seamless branching (viz Terminator 3 konečně na Blu-ray).

Život Briana je v Blu-ray nabídce Bontonu na letošní rok, konkrétně s datem 10. prosince, ovšem tou dobou se zcela určitě na pultech neobjeví. Celosvětově měl tento film vyjít 20. listopadu, nakonec byl termín posunut až na 29. ledna 2008, takže u nás nejdříve během února. Technické specifikace přitom zůstávají nezměněny (viz Život Briana vyjde na Blu-ray i u nás) včetně české jazykové podpory v Blu-ray regionu B. Záznam o filmu ve zdejší databázi HD filmů byl příslušně upraven a jakmile bude známo přesné datum uvedení na náš trh, titul se v kalendáři opět objeví jako potvrzený.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře