Ocenění TIPA Award 2009 pro kameru Samsung SMX-F34

vydáno 27. 4. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video | 1 komentář

Tagy: CCD, H.264, LCD, MMC, paměťová karta, Samsung, SD, SDHC, SMX-F30, SMX-F33, SMX-F34, TIPA, videokamera, YouTube

Samsung logo

Samsung společně s kamerou SMX-F34 získal prestižní ocenění Technical Image Press Association (TIPA) Award 2009, což znamená, že kamera Samsung SMX-F34 je nejlepší ve své kategorii.

Samsung Electronics Co., Ltd. slaví zisk prestižního ocenění pro nejlepší foto, video a digitální přístroj v Evropě TIPA Award 2009, které každoročně udílí nezisková asociace složená z 29 zástupců z 13 odborných redakcí z celé Evropy. Ocenění TIPA Award 2009 získala digitální kamera Samsung SMX-F34 s vnitřní flash pamětí s kapacitou 16 GB.

Videokamera Samsung SMX-F34 je kompaktní multimediální model nové generace, navíc kompatibilní s YouTube™. Model SMX-F34 je vybaven výkonným 680kilopixelovým CCD snímačem, který poskytuje rozlišení 720×480, a obsahuje také nový zobrazovací procesor společnosti Samsung, dramaticky umocňující koncovému uživateli celkový prožitek z digitálního zobrazení. Tento procesor umí vytvářet videozáznam vyšší kvality, obsahuje funkce 3D redukce šumu, rozpoznání tváře až u pěti osob, je vybaven jasnější 2,7" LCD obrazovkou a používá kompresi H.264.

Videokamera SMX-F34 se také skvěle hodí pro uživatele, kteří využívají služby založené na technologii YouTube™ a chtějí pořízené videonahrávky umístit na internetový server a podělit  se o ně s přáteli a rodinou.

YouTube videokamera Samsung SMX-F34

Na českém trhu budou k dispozici pouze sesterské modely Samsung SMX-F30 a SMX-F33, jenž se od svého oceněného modelu SMX-F34 liší pouze v jednom parametru. Touto odlišností je velikost paměti, jinak jsou kamery svými technickými parametry identické. Videokamera Samsung SMX-F34, pyšnící se titulem TIPA Award 2009, disponuje vnitřní flash pamětí o kapacitě 16 GB. Model SMX-F33 prodávaný na českém trhu má vnitřní 8 GB flash paměť, model SMX-F30 pak integrovanou paměť nemá, ukládání dat probíhá na paměťové karty flash SD, SDHC a MMC+.

Kamery Samsung SMX-F33 a SMX-F30 tak nabízí výkon a kvalitu kamery s TIPA oceněním „nejlepší ve své třídě“, pouze se sníženou kapacitou paměťového média.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Ocenění TIPA Award 2009 pro kameru Samsung SMX-F34

Vložil Adelee (bez ověření), 21. Září 2012 - 11:02

Obrázek uživatele Adelee

Je to hlupááá kamera!!