Nový přenosný LCD projektor Hitachi CPX3

vydáno 25. 4. 2008 | autor Hitachi DMG | sekce Tiskové zprávy | téma Projektory

Tagy: 3LCD, CPX1, CPX3, HD Ready, HDMI, Hitachi, keystone, LCD, My Screen, P-Si TFT, projektor, RCA, RGB, S-Video, TFT, WXGA

Hitachi - logo

Extrémně snadno přenosný projektor s vysokým výkonem vítá širokoúhlou budoucnost

Společnost Hitachi Digital Media Group oznámila uvedení modelu CPX3, ultra přenosného projektoru s rozlišením WXGA, jenž profesionálům nabízí jasný obraz s rozlišením 1280×800, které je kompatibilní s vysokým rozlišením (HD) ve skutečně širokoúhlém formátu. Tento všestranný a snadno použitelný projektor navazuje na úspěch modelu CPX1, má stejné odlehčené a kompaktní tělo a je vhodný pro nejrůznější aplikace v kanceláři, doma nebo na cestách.

„Vzhledem k tomu, že se pro obchodní aplikace používá stále více notebooků se širokoúhlým displejem s poměrem stran 16:10, zákazníci vyžadují projektory s odpovídajícím rozlišením a ve snadno přenosném provedení. Nejsou nutné kompromisy, pokud jde o výkonnost, rozměry nebo hmotnost – projektor CPX3 je ideálním partnerem pro mobilní profesionály a jejich notebooky,“ řekl Axel Kutschke, hlavní ředitel divize prezentačních produktů společnosti Hitachi Digital Media Group. „Budoucnost vnímáme se ‚širokým‘ záběrem a projektor CPX3 vychází této éře vstříc díky rozlišení 1280×800 a rozhraní HDMI.“

Hitachi CPX3

Projektor CPX3 váží pouze 1,7 kg a jeho rozměry jsou minimální: 274×205×59 mm. Navzdory takto kompaktnímu provedení, které se snadno přenáší, nabízí tento inovativní malý projektor úctyhodný výkon – jeho jas je 2000 lumenů, kontrastní poměr je 500:1 a dokáže vytvořit obraz s úhlopříčkou 60" (153 cm) z projekční vzdálenosti pouhých 1,9 m. Nastavování je snadné a uživatelé tak mohou bez problémů přepínat mezi obrazy s poměrem stran 16:10, 16:9 a 4:3. Připojení zajišťuje vstup HDMI a dva RGB vstupy a navíc nové přemostění audio vstupů, které uživatelům umožňuje používat zvukový výstup i tehdy, když je projektor v pohotovostním režimu.

Projektor CPX3 je navíc vybaven spoustou oblíbených funkcí nejnovějších projektorů Hitachi, mezi které patří rychlý start během tří sekund a možnost okamžitého zapnutí nebo vypnutí, automatická korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení (keystone), režimy pro promítání na bílou, černou a zelenou tabuli a možnost vlastního pojmenování vstupů. Stejně jako všechny projektory Hitachi je i model CPX3 vybaven robustním zabezpečením na několika úrovních – ochranu heslem a PIN kódem, čidlo změny polohy a možnost zadat text na vlastní spouštěcí obrazovku („My Screen“).

Dostupnost

Projektor Hitachi CPX3 je k dostání v celé Evropě od dubna 2008.

Hitachi CPX3 Hitachi CPX3 Hitachi CPX3 Hitachi CPX3

Přehled vlastností

Všestrannost

Snadno přenosný víceúčelový projektor vhodný především pro spolupráci s moderními notebooky se širokoúhlými displeji. Kombinuje skutečné rozlišení 1280×800 s poměrem stran 16:10, snadnou přenositelnost a výkon. Díky spolehlivosti a kvalitě značky Hitachi nabízí projektor CPX3 řešení pro mobilní uživatele bez kompromisů.

Využitelnost

Konstrukční vlastnosti vycházející ze zdravého rozumu zjednodušují každodenní používání a údržbu v mobilním prostředí:

  • Možnost pojmenování vstupů, automatická korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení (keystone)
  • Provoz v režimech bílá / černá / zelená tabule
  • Rychlé přímé zapnutí a vypnutí během 5 sekund

Objektiv

Objektiv s krátkou projekční vzdáleností promítá obraz s úhlopříčkou 60 palců (153 cm) na vzdálenost pouze 1,9 m. Manuální ostření, zoom 1,2×.

Kvalita obrazu

Jasný a živý 3LCD systém s 8 bitovou barevnou hloubkou nabízí 16,7 miliónů barev. Vysoce výkonný světelný systém Hitachi umožňuje projektoru CPX3 vytvořit jas až 2000 ANSI lumenů (lm) v normálním režimu pomocí 3LCD panelu typu P-Si TFT s úhlopříčkou 0,59 palce (1,5 cm). Kontrastní poměr 500:1 a rozlišení WXGA a kompatibilitou pro HD rozlišení splňují multimediální nároky moderních prezentací.

Zabezpečení

Vynikající bezpečnostní ochrany na více úrovních snižují riziko krádeže.

Reproduktory

1×1 W. Stereo mini jack.

Úroveň hlučnosti

33 dB (35 db nebo 29 dB) v tichém režimu.

Digitální keystone

Automatická korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení (keystone).

Vstupy

Jeden HDMI vstup, dva RGB vstupy, jeden RGB výstup. Složkový vstup přes RCA konektory a S-Video vstup a 1× složkový výstup. 2× stereo mini jack (1 vstupní a 1 výstupní).

Rozměry

Vysoce kompaktní 274 mm (Š) x 205 mm (H) x 69 mm (V).

Hmotnost

1,7 kg

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře