Nový monitor Philips s živými barvami a širokou konektivitou

vydáno 21. 11. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: CrystalClear, HDMI, IPS, MMD, monitory, Philips BDM3470UP, UltraWide, USB 3.0

Společnost MMD uvádí novinku v podobě velkoformátového monitoru Philips BDM3470UP. Ten je osazen 34“ obrazovkou a disponuje širokou škálou funkcionalit.

Díky technologii CrystalClear a IPS panelu jsou zajištěny živé barvy, ostrý obraz i široké pozorovací úhly. Monitor s obrovskou plochou zvyšuje produktivitu při práci i díky tomu, že je ultra-širokoúhlý (UltraWide) s poměrem stran 21:9 a rozlišením Quad HD, tedy 3 440×1 440 pixelů.

Pokud jde o ty barvy, dočkáme se mimo jiné i funkcionality s názvem Smart Uniformity, eliminující fluktuace v barevném podání a jasu. Díky širokým možnostem konektivity lze monitor připojit k různým zdrojům obrazu, a to i současně. Bok po boku tak můžete zobrazovat třeba CAD/CAM aplikace, rozsáhlé tabulky či video určené k sestříhání. Philips BDM3470UP se tak hodí i pro účely multitaskingu. Z možností připojení zmiňme třeba porty USB 3.0, stejně univerzální HDMI nebo stereo reproduktory. Stojan, který je součástí přístroje, pak přináší prakticky nepřeberné možnosti ergonomického nastavení. Za zmínku stojí také tenký rámeček, umožňující téměř bezešvé propojení více monitorů.

Monitor Philips BDM3470UP zakoupíte na českém trhu již nyní za doporučenou maloobchodní cenu 16 739 Kč.

Zdroj: TZ MMD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře