Novinky od BenQ na veletrhu ISE 2017

vydáno 24. 1. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: BenQ, digital signage, domácí kino, ISE 2017, prezentace, Ultra HD projektor

V datech 7. až 10. února 2017 proběhne v Amsterdamu další ročník veletrhu ISE (Integrated Systems Europe), na kterém samozřejmě nemůže chybět ani společnost BenQ, která si pro tuto příležitost chystá různé novinky.

Tou asi nejvýraznější je UHD 4K laserový projektor LK970, který nabízí jas 5 000 ANSI lumenů a určený je pro profesionální AV trh. Dalším představeným projektorem je opět laserový LU9715 s technologií BlueCore, který nabízí 360stupňové a vertikální promítání a na českém trhu je již k dispozici.

Nabídka pro firmy je zastoupena taktéž řešeními digital signage, včetně 55“ a 49“ řešení pro videostěny s modelovými označeními PL552 a PL490, která se chlubí ultratenkým rámečkem pro snadné spojování více projektorů do jednoho a v uspořádání 2×2 dosahují true Ultra HD 4K rozlišení.

K podnikovým nabídkám se řadí i řešení InstaShowPlug-and-Play, což je bezdrátové streamování Full HD prezentací při korporátních setkáních s více prezentujícími najednou.

V neposlední řadě se BenQ chystá uvést také řešení pro domácí kina, která jsou zastoupena řadou 4K LED projektorů X12000, či monitory pro postprodukci a zpracování videa (PV3200PT a PV270).

Zdroj: TZ BenQ

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře