Noví X-Meni dostanou deluxe edici s replikou Magnetovy helmy

vydáno 25. 5. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, film, X-Men: Budoucí minulost, X-Men: Days of Future Past

UPDATE: V Čechách by měl vyjít přinejmenším 2D + 3D steelbook.

Noví X-Meni s navratišvším se režisérem Bryanem Singerem za kamerou se ještě ani pořádně neohřáli v kinech a americké obchody již oznámily předobjednávky Blu-ray disku. A ne ledajaké, Amazon totiž nabídne exkluzivní 3D edici s replikou helmy samotného Magneta. A nikoli té bizarně legrační z První třídy, ale nové z filmu Budoucí minulost.

X-Men: Budoucí minulost (exkluzivní Amazon edice)

V případě marvelovských adaptací se přitom nejedná o žádnou novinku. Podobnou edici jste si mohli opatřit již v případě filmového Thora, na kteroužto můžete čas od času i dnes narazit například v německých MediaMarktech. Vyplatí se do podobné ozdoby domácnosti jít? To záleží samozřejmě na vás. Helma je každopádně vyráběna z bytelného plastu, v případě Thorovy přilby měla i úctyhodné množství detailů (fotografie Magnetovy verze rovněž nevypadá v detailech špatně) a povedený nátěr a umístěna na stojánku, z něhož ji nelze sejmout. Kvůli tomu však nemusíte smutnit. Stejně jako Thorova verze, i tato by neměla být v poměru 1:1, ale ve zmenšené verzi.

Thor (Blu-ray edice s replikou přilby)

Amazon tuto Deluxe edici aktuálně nabízí za 75 dolarů, datum uvedení a náplň disku prozatím nejsou známi. Stejně jako možnost uvedení i mimo americký trh. Vzhledem k tomu, že se jedná o Amazon exkluzivní edici, však naděje na vydání i v Čechách nejsou velké. A to ani přesto, že se Bontonfilm podobných edic ze studia 20th Century Fox (hlava Predátora, Sonnyho z Já, robot, drápy k X-Men kolekci) rozhodně nebojí.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře