Nové televizory Samsung Deluxe Full HD LCD s technologií 100Hz MotionPLUS

vydáno 13. 9. 2007 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 100Hz MotionPLUS, Anynet+, F8, Full HD, Game Mode, LCD, Samsung, Samsung F8, televizor, Wide Color Enhancer

Samsung Electronics Co., Ltd, vedoucí světová společnost v oblasti technologie Full HD TV, uvádí novou řadu LCD televizorů, nabitou celou škálou nových technologií a vlastností, které nevynechají nic z akčního filmového hitu ani napínavého sportovního klání.

Kouzlem této řady (F8, 40"/46") je technologie 100Hz MotionPLUS, která zlepšuje zobrazení pohybu a zabraňuje rozmazání v dynamických scénách. Frekvence 100MHz, kterou modely s označením F8 jsou schopny zobrazit, je umožněna pokročilými algoritmy nového 100Hz MotionPLUS procesoru, vyvinutého Samsungem. Procesor vytváří střední snímek mezi pohyby obrazu, inteligentně předvídá akci a tím přináší divákovi přirozenější a plynulejší obraz.

Samsung F8

Mezi ostatními televizory, které používají 100Hz technologii, vynikají Samsungem patentované super jasné LCD panely a technologie Full HD 1080p. Spojením těchto novinek jsou F8 schopny zobrazit mnohem tmavší černou s vysoce dynamickým kontrastním poměrem 25000:1, při rozlišení takřka dvakrát vyšším než běžné HD televizory (1920×1080).

Nový design se také nemusí za nic stydět. Nová řada F8 od Samsungu obsahuje elegantní, lesklé černé a takřka nenápadné linie, zakončené pro Samsung typickými křišťálově jasnými skleněnými okraji, ledově modrým podsvícením a unikátními a sofistikovanými bočními přepínači.

„Spojením všech komponent těchto televizorů potvrzuje Samsung své vedoucí postavení na trhu Full HD zařízení,“ řekl Sang-heung Shin, Senior Vice President divize Visual Display společnosti Samsung. „Jsme si jisti, že zákazníci jsou sami schopni vidět rozdíl a hodnotu, kterou jim naše nová technologie 100Hz MotionPLUS přináší.“

Pro další zlepšení zážitku při sledování televize vybavil Samsung přístroje F8 svým Wide Color Enhancer, který vylepšuje detaily a jasnost barev tím, že vytváří širší škálu barev a tradičně slabé odstíny zelené a modré přeměňuje na hlubší a jasnější.

Kromě vynikajícího obrazu přitáhne hráče a filmové fandy mohutný prostorový zvuk a snadná konektivita. Zařízení F8 jsou vybavena dvěma dodatečnými a vestavěnými subwoofery, které zesilují nízké frekvence 2.2kanálového stero zvuku. Game Mode, hrací mód, navíc automaticky prohlubuje bohaté basy a zároveň zvyšuje rychlost odezvy obrazu pro ostřejší obraz a bohatší barvy.

Televizory F8 mají tři pohodlně dosažitelné HDMI vstupy, které spotřebitelům umožní připojit jejich nejnovejší HD komponenty, jako jsou Blu-Ray přehrávače, herní konzole a HD videokamery. Nový Wiselink™ USB 2.0 port umožní snadné připojení digitálních fotoaparátů a MP3 přehrávačů.

Samsung F8 (40"/46") – specifikace

  • Video
    • Rozlišení (vxš): 1920×1080
    • Kontrast: 25000:1
    • 100Hz MotionPLUS: ano (MoviePLUS / MJC)
    • Super Clear Panel: ano
  • Audio
    • Sound: 2.2 kanál (2 sub-woofery)
  • Vlastnosti
    • Anynet+ (HDMI-CEC): ano
    • Game Mode: ano
    • Auto Wall Mount: kompatibilní
    • Konektivita: 3HDMI (1 strana), HDMI 1.3, USB 2.0
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře