Nové přenosné disky Iomega se vám dostanou pod kůži

vydáno 12. 7. 2010 | autor Iomega | sekce Tiskové zprávy | téma Datová média

Tagy: Drop Guard, EMC, EMC Retrospect Express, Iomega, Iomega Protection Suite, Iomega QuikProtect, Iomega Skin Hard Drives, Knock Out, MozyHome, MozyHome Online Backup, pevný disk, Radical, Red Hot, Skin Industries, Trend Micro Internet Security, Trend Micro Smart Surfing, USB

Iomega - EMC - logo

Nové barevné disky jsou dostupné ve třech jedinečných designech, které vyjádří váš styl a bezpečně uloží všechna vaše videa, fotografie a hudbu – to nejsou obyčejné přenosné paměti, jaké s sebou nosí vaši rodiče.

Iomega, společnost ze skupiny EMC a globální lídr v oblasti ochrany dat, dnes oznámila uvedení nové stylové řady Iomega® Skin™ Hard Drives na trh. Ta zahrnuje tři různé přenosné pevné disky s kapacitou 500 GB, jejichž jedinečný design a barvy dávají jasně najevo, že přenosné úložiště vůbec nemusí být nudné.

Řada Iomega Skin Hard Drives vytvořená ve spolupráci s populární značkou Skin Industries, jedním z předních současných amerických výrobců sportovní módy, přináší tři kompaktní osobní úložiště s grafickými motivy od návrhářů značky. Všechna ladí s dnešním trendem graffiti jako žádný jiný model na trhu přenosných pevných disků.

„Nové disky Iomega Skin Drives s poutavou grafikou Skin Industries reprezentují alternativní osobnost a přitáhnou pozornost každého, kdo nebere stav věcí jako daný, kdo nejde s davem – zvlášť když jde o vzhled a styl digitálních přístrojů,“ hodnotí Jonathan Huberman, prezident společnosti Iomega a divize společnosti EMC zaměřené na produkty pro spotřebitele a malé podniky.

Nové disky Iomega Skin Drives přinášejí toto nadšení z neotřelosti v lehkém, kompaktním obalu s kvalitními funkcemi, jaké uživatelé od produktů Iomega očekávají – včetně špičkové odolnosti pro ochranu dat a vynikající softwarové sady dodávané zdarma s každým diskem.

Tyto vlastnosti se spojují v bezkonkurenčním osobním úložišti, které ocení fanoušci moderních technologií mezi studenty i mladými profesionály.

Přenosné disky Iomega Skin Hard Drives

Iomega Skin Hard Drives

Novou řadu Iomega Skin Hard Drive tvoří tři různé modely. Všechny představují přenosné pevné disky s rozhraním USB 2.0 o kapacitě 500 GB.

Model s názvem Radical zdobí logo Skin Industries na černém podkladu, zatímco dolní strana pulsuje zářivě žlutou. Výsledný vzhled se výrazně odlišuje od tradiční produkce přenosných disků.

Model Red Hot nese na červené horní straně logo Skin ve variantě Swipe. Dolní strana je černá a naplňuje definici trendy doplňku pro dnešního mladého uživatele počítačů, který odvrhuje všechno zkostnatělé.

A konečně model Knock Out obklopuje temná a tajemná aura ztělesněná logem Skin ve verzi Gothic na stříbrném podkladě s černou dolní částí. Jediný pohled na tohoto krasavce a vaši přátelé a kolegové zblednou závistí.

Al Borda, šéf společnosti Skin Industries, vysvětluje:

„Tradici lifestylové značky Skin Industries neustále rozvíjíme. Jako generální ředitel musím být ve všem, na čem pracujeme, neustále o krok napřed a soustředit se na budoucnost. Uvedení těchto skvělých pevných disků Skin a spolupráce se společností Iomega potvrzuje, že Skin je víc než pouhá módní značka.“

Nové disky Iomega Skin Hard Drives se v červenci představily ve výloze vlajkového obchodu společnosti J&R Music and Computer World na newyorské třídě Park Row.

Samonapájecí přenosné disky s dostatkem místa

Všechny tři modely z nové řady Skin Hard Drives se snadno vejdou do brašny pro přenosný počítač nebo do kapsy. Můžete je tak mít všude s sebou.

Disky Skin Hard Drives navíc disponují rozhraním USB a nevyžadují tak externí zdroj napájení. Stačí připojit přiložený kabel USB 2.0 k disku Skin Hard Drive a ke stolnímu či přenosnému počítači nebo k netbooku a můžete ukládat a sdílet fotografie, hudbu, videa a mnoho dalšího.

Pro představu o objemu dat, která lze na nový 500 GB disk Iomega Skin Hard Drive uložit, uveďme, že uživatelé mají k dispozici dostatečnou kapacitu až pro 200 tisíc fotografií, přes 125 tisíc hudebních skladeb nebo více než 190 hodin videa.

Stejně drsný jako vy!

Všechny tři nové disky Skin Hard Drives jsou vybaveny standardní technologií Drop Guard™ společnosti Iomega, která pomáhá jednotku ochránit před pádem na průmyslový koberec z výšky až 1,3 metru – tento výsledek o 40 % převyšuje průměrnou hodnotu v oboru.

Iomega Skin Hard Drives

Softwarová sada Iomega Protection Suite

Se všemi přenosnými pevnými disky Skin Hard Drives je zdarma dodávána sada Iomega Protection Suite, která představuje ucelené portfolio zálohovacího a antivirového softwaru, jež pomáhá uživatelům chránit jejich fotografie, videa, hudbu a další soubory.

Sada Iomega Protection Suite obsahuje:

  • Bezplatné 12měsíční předplatné softwaru Trend Micro™ Internet Security pro počítače PC nebo Trend Micro™ Smart Surfing pro počítače Mac
  • Iomega QuikProtect: zálohovací software pro jednoduché plánované zálohování dat na úrovni souborů na pevné disky a do úložišť NAS (pro stolní a přenosné počítače se systémy Windows a Mac)
  • Software Retrospect® Express: zálohování veškerých dat spolu s aplikacemi a nastaveními (pro stolní a přenosné počítače se systémy Windows a Mac)
  • MozyHome™ Online Backup: službu pro pohodlné online zálohování s 2 GB kapacity online zdarma (neomezené ukládání online za 4,95 USD měsíčně). Služba MozyHome Online umožňuje obnovení těch nejdůležitějších dat z libovolného počítače s přístupem k Internetu kdekoli na světě.

Veškeré softwarové součásti sady Iomega Protection Suite jsou majitelům nových disků Skin dostupné jednoduchým stažením.

Cena, dostupnost a záruka

Nové disky Iomega Skin Hard Drives jsou v současné době dostupné ve Spojených státech u vybraných tradičních i internetových prodejců a na webu www.iomega.com. Prodávají se za shodnou cenu 104,90 € (doporučená maloobchodní cena v zemích EU). Od července jsou nové disky Iomega Skin Hard Drives v prodeji také na vybraných trzích v Evropě.

Disky podporuje tříletá omezená záruka (podmíněná registrací).

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře