Nové externí pevné disky Verbatim

vydáno 7. 10. 2008 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: Colour Edition, Nero BackItUp 2 Essentials, pevný disk, Premium Black Edition, USB, Verbatim

Verbatim - logo

Verbatim uvádí na trh speciální designérské edice svých 2,5" externích pevných disků. HDD s úložnou kapacitou 500 GB bude k mání v Premium Black edici, zatímco 320 GB HDD se dostane na regály prodejen hned v pěti poutavých barvách – tzv. Colour edici. Disky jsou již dostupné v obchodech za doporučenou cenu 4519 Kč (500 GB), respektive 2699 Kč (320 GB).

Puncem 2,5" pevných disků Verbatim jsou moderní technologie a stylový zevnějšek. Štíhlé provedení a hmotnost pouhých 170 gramů usnadňuje přenášení – a co víc, disk perfektně padne do ruky a vejde do kterékoli kabelky nebo bundy, což je výhodné zejména pro ty, kdo často cestují.

„Zákazníci nám říkají, že vzhled – estetika – produktů u nich sehrává při nákupním rozhodnutí důležitější roli než kdykoli v minulosti. Věříme, že naše špičková technologie zabalená do stylového designu tato očekávání splňuje,“ říká Kai Miroschnik, Business Development Manager HDD, Verbatim EUMEA.

Externí 2,5" pevné disky Verbatim Colour Edition

Disk Premium Black Edition s 500 GB úložným prostorem je jemný na dotek a díky černému pogumovanému povrchu rozhodně nevyklouzne z ruky.

Špičková technologie s poutavým designem

Každý z pětice barevných modelů v *Colour edici* poskytuje úložnou kapacitu 320 GB. Jednotlivé barvy – červená, modrá, růžová, zelená a kovově černá – byly vybrány tak, aby odrážely moderní barevné motivy nabízené výrobci notebooků.

Externí 2,5" pevné disky nabízejí mnoho: data jsou přenášena prostřednictvím USB portu rychlostí až 480 Mbit/s při otáčkách ploten 5400 RPM. USB připojení slouží také jako zdroj energie pro disk, takže není nutné mít externí napájecí adaptér. Zařízení jsou vhodná pro uživatele Windows a dodávají se se zálohovacím softwarovým balíkem Nero BackItUp 2 Essentials.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře