Nové digitální Full HD videokamery Evolve

vydáno 12. 8. 2010 | autor Evolve | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video | 1 komentář

Tagy: 1080p, 2100HD Touch, 2500HD Touch, 720p, Evolve, Full HD, HD Ready, HDMI, miniUSB, USB, videokamera, YouTube

EVOLVE - logo

Evolve myslí jak na příznivce moderního designu kamery postavené na výšku, tak na ty, co si oblíbili tradiční metodu držení videokamery. Oba nové modely spadají právě do této druhé kategorie.

Po technické stránce však vychází z osvědčeného robustního řešení modelu 2100HD Touch, který se stal nejen vítězem několika testů, ale zároveň se stal oblíbenou volbou tisíců zákazníků.

Evolve 1500HD Touch je malá HD videokamera se čtyřnásobným digitálním zoomem a elektronickou stabilizací obrazu. Pohodlné ovládání zajišťuje velký 3" dotykový displej. Video nahrává v rozlišení 720p. Kamera umožňuje také pořizovat fotografie v rozlišení 5 MPix.

HD videokamera Evolve 1500HD Touch

Evolve 2500HD Touch je elegantní Full HD videokamera s pětinásobným optickým zoomem, elektronickou stabilizací obrazu a stereofonním zvukem. Pohodlné ovládání i zde zajišťuje velký 3" dotykový displej. Video nahrává v rozlišení 1080p. Kamera umožňuje také pořizovat fotografie v rozlišení 10 MPix.

Obě novinky jsou vybaveny, jak je u Evolve zvykem, technickými vychytávkami. Vedle tradičního natáčení a fotografování patří mezi další užitečné funkce noční nahrávání, sekvenční nahrávání s volitelnou dobou časování (v nastavených časových intervalech udělá kamera snímek a díky tomu můžete získat například efektní zrychlený záběr rostoucí květiny), zrychlené nahrávání (díky vysoké snímkové frekvenci si můžete natočit a následně zpomalit jevy příliš rychlé pro lidské oko, jako je například tříštění tabulky skla).

Užitečným nástrojem je i detekce pohybu, kdy kamera začne při zachycení pohybu v zorném poli nahrávat (můžete si tak vytvořit jednoduchý hlídací systém). Kameru lze připojit k televizi pomocí HDMI nebo AV rozhraní.

Full HD videokamera Evolve 2500HD Touch

Komunikace s PC je zajištěna pomocí miniUSB konektoru. Nahraná videa pak můžete snadno a rychle uložit na YouTube pomocí dodávaného software.

Snadno vyměnitelná nabíjecí lithium-iontová baterie je kompatibilní s dalšími kamerami a digitálními fotoaparáty na trhu, proto není problém kdykoliv dokoupit baterii náhradní.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Nové digitální Full HD videokamery Evolve

Vložil AVman (bez ověření), 16. Srpen 2010 - 23:17

Obrázek uživatele AVman

Čínské Šmejdy!!!