Nové Big Pady dostaly tlačítka na ochranu soukromí

vydáno 14. 6. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: PN-80SC5, prezentační displej, Sharp Big Pad PN-70SC5, SHARP Display Connect, Touch Viewing

Nejnovější displeje řady Big Pad od Sharpu, 70palcový PN-70SC5 a 80palcový PN-80SC5, dostaly tlačítka na ochranu soukromí.

Konkrétně jde o dvojici tlačítek s funkcemi „zmrazení obrazu“ a „zatemnění“, čímž může přednášející buďto zcela zastavit nebo úplně zakrýt obraz na Big Padu, a zatím připravovat zobrazovaný obsah na připojeném počítači či mobilním zařízení.

Kromě toho jsou oba modely prvními, které disponují tzv. „přímou optickou vazbou“, jež zlepšuje funkcionalitu dotykového systému. A to tím, že displeji zcela chybí mezera mezi LCD panelem a dotykovou vrstvou. K dalším technologiím patří i infračervený 10bodový dotyk, který společně s přímou optickou vazbou vytváří podle výrobce „prožitek pera na papíře“.

Oba displeje disponují i dotykovým uživatelským rozhraním Touch Viewing pro manipulaci s rozličnými typy souborů, nebo aplikací Sharp Display Connect pro připojení vlastních zařízení účastníků schůzek k Big Padu, například ke sdílení vlastního obsahu.

Prezentační displeje Sharp Big Pad PN70SC5 a PN-80SC5 jsou u společnosti Sharp a jejích obchodních partnerů k dispozici již nyní.

Zdroj: TZ Sharp

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře