Nové bezdrátové špunty Energy Sistem využijete hlavně při sportu

vydáno 3. 2. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: bezdrátová sluchátka, Energy Earphones Neckband 3, Energy Sistem, Sport, špunty

Španělská značka Energy Sistem přináší na trh nová špuntová (in-ear) sluchátka, která jsou prvními bezdrátovými sluchátky společnosti, a navíc jsou vybavena automaticky přizpůsobitelným krčním límcem pro pohodlné nošení.

Sluchátka nesou celé modelové označení Energy Earphones Neckband 3 a jejich součástí je dvojice 9mm reproduktorů o citlivosti 97 dB, jež podle výrobce nabízejí „kvalitní a bohatý zvuk.“ Pohodlí při nošení má zajišťovat nejen výše zmíněná ergonomie, ale také celková hmotnost pouhých 31 gramů. Oba špunty navíc obsahují magnet, který zabraňuje jejich vzájemnému zamotání ve chvíli, kdy je máte odložené v batohu nebo kdekoliv jinde.

Z barevných provedení si můžete vybrat buďto černou, modrou nebo zlato-růžovou a se zdrojem hudby – například smartphonem – sluchátka jednoduše spárujete díky podpoře bezdrátové technologie Bluetooth 4.2. Přímo na sluchátkách se pak nacházejí i ovládací tlačítka pro nastavení hlasitosti, změnu přehrávaných skladeb a vyřizování hovorů (díky integrovanému mikrofonu). Vestavěná baterie pak umožňuje až deset hodin poslechu na jedno nabití.

Podle společnosti Energy Sistem jsou sluchátka Energy Earphones Neckband 3 kompatibilní se smartphony, PC a tablety běžícími na systémech Android, iOS i Windows. Výrobce k nim nabízí nadstandardní tříletou záruku a prodává je za doporučenou koncovou cenu 1 090 Kč včetně DPH.

Zdroj: TZ Energy Sistem

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře