Nová řada projektorů Epson EB-7

vydáno 7. 12. 2009 | autor Epson | sekce Tiskové zprávy | téma Projektory

Tagy: 3LCD, CLO, E-TORL, EB-7, EB-S7, EB-W7, EB-X7, Epson, projektor, USB Display, WXGA, XGA

Epson - logo

Vzdělávací ústavy získají s řadami mobilních projektorů EB-S7, EB-X7 a EB-W7 flexibilitu, cenovou dostupnost a snadné použití.

Společnost Epson, světová jednička na trhu s videoprojektory, oznamuje uvedení nové řady vysoce mobilních, multifunkčních a cenově dostupných projektorů EB-S7, EB-X7 a EB-W7, ideálních pro využití ve vzdělávacích institucích. Tyto kompaktní a lehké projektory bohaté na funkce lze provozovat neobyčejně úsporně, a jsou tak ideální pro použití v učebnách a malých kancelářích.

Raphael Payre, produktový manažer společnosti Epson Europe, říká:

„Společnost Epson zaměřila svou činnost na oblast vzdělávání a přišla s inovativní novou řadou projektorů pro začátečníky. Vynikající funkce, díky kterým jsou projektory výjimečně rychlé a snadno se používají, vyvažuje velmi atraktivní cena a levné provozní náklady. A co více, jejich bezpečnostní funkce umožňují uzamčení a ochranu před krádeží. Nová řada projektorů ušetří učitelům drahocenný čas a umožní jim více se zaměřit na výuku.“

Možnost snadného a rychlého sdílení projektorů mezi učebnami je důležitá pro školy všeho druhu. Společnost Epson proto vyvinula nové projektory, které jsou o pozoruhodných 30 % menší a 15 % lehčí než předchozí modely, a které společně s brašnou zajišťují snadnou mobilitu. Jejich ergonomický tvar byl úplně přepracován a přirozené linie tak bezproblémově zapadají do jakéhokoli vzdělávacího prostředí.

Projektor Epson EB-X7

Projektory EB-S7, EB-X7 a EB-W7 jsou rychlé, snadno použitelné a disponují více možnostmi připojení. Nastavení je velmi rychlé a připojení USB zajišťuje okamžitou projekci po připojení k počítači. Spuštění a vypnutí každého modelu je téměř okamžité, a šetří tak cenný čas.

Instalace sady pro projekci ze stropu je snadná. Funkce přímého zapnutí a vypnutí urychluje a usnadňuje použití, jakmile je projektor umístěn na svém místě.

Projektory EB-S7, EB-X7 a EB-W7 nejen že jsou cenově více než dostupné, ale také jejich provoz je velmi úsporný. Lampa E-TORL o výkonu 175 W přináší neuvěřitelnou životnost až 5 tisíc hodin při provozu v režimu ECO.

Nízká cena nemá vliv na vysokou kvalitu prezentací. Model EB-S7 přináší zvýšený jas 2300 lumenů a modely EB-X7 a EB-W7 přinášejí svítivost 2200 lumenů. Projektory využívají pokročilou technologii 3LCD od společnosti Epson, která přináší přirozený obraz s vysokou přesností barev a detailů. Vertikální korekce lichoběžníku umožňuje ruční úpravu obrazu.

Projektor Epson EB-W7

Zabezpečení je pro školní zařízení důležité. Projektory EB-S7, EB-X7 a EB-W7 proto nabízejí řadu funkcí navržených pro ochranu před krádeží, jako je například snadno vypnutelný ovládací panel a funkce ochrany heslem. Disponují dokonce varovnou nálepkou informující potencionální zloděje, že je projektor chráněný.

Raphael Payre pokračuje: „Projektory lze snadno sdílet mezi místnostmi. Jejich spouštění a vypínání je rychlé a mohou být bez problémů připojeny k multimediálním zařízením, jako jsou přehrávače DVD a externí reproduktory.“

Cílem společnosti Epson je zajišťovat ekologičnost produktů, což dokazuje nízké provozní napájení lampy E-TORL a také to, že jsou všechny obalové materiály vyrobeny z recyklovatelných materiálů.

Projektory řady EB-S7, EB-X7 a EB-W7 jsou v Evropě k dispozici od října 2009.

Projektor Epson EB-W7 Projektor Epson EB-W7

Epson EB-S7 – hlavní funkce

  • Výstup barevného světla (CLO) 2300 lumenů pro skvělé barvy a ostrý obraz
  • USB Display 2 v 1: promítání a ovládání prezentací bez jakéhokoli nastavování
  • doporučená maloobchodní cena včetně DPH je 9666,– Kč

Epson EB-X7 – hlavní funkce

  • Přenosný lehký projektor s hodnotou CLO 2200 lumenů a rozlišením XGA
  • výstup pro monitor a zvuk ideální pro učebny
  • doporučená maloobchodní cena včetně DPH je 12185,– Kč

Epson EB-W7 – hlavní funkce

  • Širokoúhlé rozlišení XGA pro zobrazení více informací
  • USB Display 2 v 1: promítání a ovládání prezentací bez jakéhokoli nastavování
  • doporučená maloobchodní cena včetně DPH je 14728,– Kč
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře