Nová Full HD kamera Samsung SC-HMX20C

vydáno 17. 6. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video | 6 komentářů

Tagy: 1080p, Anynet, CMOS, Full HD, HDMI-CEC, HDTV, iCheck, LCD, Samsung, SC-HMX20C, videokamera

Samsung logo

Samsung, leader na trhu digitálních technologií, uvádí na český trh Full HD videokameru SC-HMX20C v plném HD režimu 1080p s 6.4 Mpix snímačem a flash pamětí.

SC-HMX20C nabízí spotřebitelům schopnost záznamu v plné HD kvalitě 1920×1080p. Protože tato videokamera zaznamenává do paměti typu flash, nabízí rychlý start a velkou životnost baterie. SC-HMX20C je extrémně všestranná kamera a lze ji použít pro natáčení HD video stopáže prakticky v jakékoli situaci. Každý – od ctižádostivých filmařů až po rodiče natáčející první narozeniny svých dětí – může velmi snadno zachytit neopakovatelné okamžiky v překrásné Full HD kvalitě.

Videokamera Samsung SC-HMX20C

Vynikající výkon SC-HMX20C je výsledkem špičkového designu spojeného s inovačními technologiemi v HD záznamu. SC-HMX20C obsahuje 6.4-megapixelový snímací prvek CMOS s elektronickou obrazovou stabilizací, takže dokonce i akční scény vycházejí s velkým jasem. Díky vysoce kvalitnímu připojení HDMI-CEC (Anynet+) s HDTV a jiným zařízením mohou spotřebitelé při prohlížení filmů snadno dálkově ovládat videokameru prostřednictvím ovladače jejich televizoru Samsung HDTV.

S jedinečným prvkem vysokorychlostního snímání v kombinaci s pomalým přehráváním umožňuje SC-HMX20C spotřebitelům zaznamenat rychlý pohyb při 300 snímcích za sekundu po dobu až 10 vteřin a pak drasticky zpomalit přehrávání záznamu. To je ideální pro sportovní fanatiky, snažící se nahrávat a analyzovat své golfové údery zpomaleně, nebo pro kohokoli, kdo se zajímá o získání detailu rychlých akcí, které by jinak byly pro lidskému oko nerozeznatelné. Tato zvláštní funkce otevírá uživatelům nový svět.

Videokamera Samsung SC-HMX20C

8 GB vestavěné flash paměti zajišťuje dostatek prostoru a uživatelé také mají možnost nahrávání na vysoce kapacitní SDHC/MMC+ karty díky dalšímu kartovému slotu.

Kromě velké paměti a vynikajících schopností záznamu nabízí SC-HMX20C jedny z nejlepších statických záběrů mezi videokamerami na trhu. Obrazový čip s rozlišením 6,4 megapixelu v kombinaci s vysoce světelným objektivem F1,8 – 2,5 zajistí dokonale vykreslené statické snímky i při snížených světelných podmínkách. SC-HMX20C má několik jedinečných prvků tradičně se nacházejících na digitálních fotoaparátech, jako je automatický stroboskopický blesk, automatické vestavěné víčko objektivu a pokročilá detekce tváře pro automatické zaostření rysů obličeje.

Videokamera Samsung SC-HMX20C

SC-HMX20C má i tu výhodu, že se jednoduše vejde do dlaně. Pro další pohodlí je kamera vybavena prvky, které ji činí snadno použitelnou. Otočná rukojeť umožňuje záznam z rozmanitých úhlů, zatímco 2.7-palcová LCD dotyková obrazovka činí editaci skutečně snadnou. Funkce iCheck informuje uživatele o stavu paměti a životnosti baterie, aby bylo zajištěno, že se neztratí ani vteřina.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Nová Full HD kamera Samsung SC-HMX20C

Vložil Takhletoje (bez ověření), 23. Červen 2008 - 10:45

Obrázek uživatele Takhletoje

tato korejská hračička umí jen 1080i a ne 1080p !!!

http://www.samsung.com/…tail/spec.do?…

doporučuji od samsunga nic nebrat,možná jen ledničku (ta ještě drží) :-)

p.s.vše co jsem měl od uvedeného výrobce ,tak bylo několikrát reklamováno a to byly samý top Samsung přístroje,pak šlo vše z domu a je klid.

Re: Nová Full HD kamera Samsung SC-HMX20C

Vložil Anonym (bez ověření), 27. Červen 2008 - 12:03

Obrázek uživatele Anonym

nevím, každý má právo na svůj názor a na štěstí při výběru. Já používám JEN Samsung (monitor, mechanika, LCD TV, kino, tiskárna, telefon…) a nemám několik let žádné potíže. Je pravda že kupuji vyšší třídu této značky, ale vše OK.

Re: Nová Full HD kamera Samsung SC-HMX20C

Vložil vision (bez ověření), 6. Květen 2009 - 16:44

Obrázek uživatele vision

chjo.. musim rict, ze ta kamera je pekne na prd.. nez jsem si ji koupil, tak jsem asi musel neco prehlidnout, protoze ta kamera nema opticky stabilizator, nybrz digitalni.. vsude pisou, ze to ma automaticke a rucni zaostrovani, ve skutecnosti na te kamere je jen automaticke.. (zadne kolecko ani nic v manualu jsem nenasel ohledne rucniho zaostreni).. obraz je celkem v pohode, ale jinak me ta kamera zklamala..vsak jsem s ni hned po koupi natocil kratke video do jedne souteze, ve ktere mi muzete pridat bodik :) http://hnutizadobrousnidani.stream.cz/video/86 ..kdybych nahodou vyhral, tak tu kameru vratim do Okay a koupim si neakou poradnou, treba kamarad ma od Sony hdr-fx1, ktera je bombasticka.. nic tak doufam, ze se mou zkusenosti poucite a jestli tu kamerku nekdo mate, tak bych rad vedel, jestli je nekde skryte to rucni zaostreni :D pic

Re: Nová Full HD kamera Samsung SC-HMX20C

Vložil Anonym (bez ověření), 20. Květen 2009 - 9:28

Obrázek uživatele Anonym

Staci se podivat na samsung stranku , najit si manual a najdi si stranu 60 a mas tam jasne vse vysvetleno. Nechapu tyhle lidi co neco pisou aniz by se do manualu poradne podivali… Se sony srovnavas nesrovnatelne …

Kapitola se v pdf jmeneuje : Ruční ostření během zaznamu …

Re: Nová Full HD kamera Samsung SC-HMX20C

Vložil john (bez ověření), 13. Březen 2018 - 5:14

Obrázek uživatele john

I can't borrow money. So I calmly spent two years after marriage. after the Spring Festival this year

Re: Nová Full HD kamera Samsung SC-HMX20C

Vložil mcm backpack (bez ověření), 18. Březen 2018 - 4:00

Obrázek uživatele mcm backpack

you can have a strong heart. Now that you are in love, you don't have to be divorced for whom you left.