Nová Blu-ray domácí kina od Sony jsou jednoduše dokonalá!

vydáno 18. 8. 2009 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače

Tagy: 1080p, BD-Live, BDP-S360, BDV-360FS, BDV-360IS, BDV-E300, BDV-E800W, BDV-Z7, Blu-ray, BRAVIA Sync, Digital Cinema Auto Calibration, Digital Cinema Sound, DMPORT, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DVD, Full HD, HDMI, HTP-BD36SF, HTP-BD36SS, přehrávač, S-Force Front Surround, S-Master, Sony, upscaling, WAHT-SBP1, x.v.Colour

Sony - logo

Nejširší řada domácích Blu-ray kin nabízí řešení pro každého

Společnost Sony uvádí na trh svoji nejrozsáhlejší řadu Blu-ray domácích kin, obsahující sedm nových modelů navržených tak, aby vyhověly potřebám jakéhokoliv spotřebitele. Uspokojí zájemce o jednoduchý, kompaktní systém a stejně tak ty, kteří hledají nejlepší možný výkon v uživatelsky přívětivém balení.

Tři domácí kina „vše v jednom“ stojí v čele nové řady s vlastnostmi jako je 1080p Full HD video, zvýšení rozlišení na 1080 při přehrávání DVD, virtuální 7.1-kanál – který zaplní místnost zvukem a nikoliv reproduktory – se zadními bezdrátovými reproduktory. Další čtyři domácí kina kombinují Sony přehrávač Blu-ray Disc™ BDP-S360 se sestavou reproduktorů v dokonalém stylu, jednoduchosti a s fascinujícím výkonem.

Blu-ray domácí kino Sony BDV-E300

BDV-E300 a BDV-E800W: výkon 1000 W a nejnovější vlastnosti Blu-ray Disku

Jak BDV-E300, tak i BDV-E800W nabízí výkon 1000 W díky digitálnímu zesilovači S-Master společnosti Sony. Tyto systémy mají rovněž vlastnosti nejnovějšího Blu-ray disku jako je funkce BD-Live zpřístupňující doplňkové informace a bonusový materiál, nebo obraz 24p s technologií x.v.Colour umožňující sledovat filmy přesně tak, jak to režisér zamýšlel. Dolby TrueHD a DTS-HD MA se systémem Digital Cinema Sound prožitek z filmů ještě umocní.

Nová domácí kina také zdokonalí vaše filmy ve formátu DVD téměř na kvalitu Full HD rozlišení a obsahují virtuální 7.1 kanál pro dokonalý zvuk, který vyplní celou místnost, aniž by bylo nutné v ní rozmístit řadu reproduktorů. Kromě toho je skutečné 7.1 nastavení možné i pomocí bezdrátové sady WAHT-SBP1, která je dodávána s jedním zesilovačem a dvěma přídavnými reproduktory.

Systém BDV-E300 společnosti Sony využívá pět kompaktních satelitních reproduktorů pro hlavní kanály a výkonný subwoofer. Dále nabízí bezdrátový provoz zadních reproduktorů s přidáním volitelného zesilovače WAHT-SA1.

Blu-ray domácí kino Sony BDV-E800W

Systém BDV-E800W vyčnívá se svými čtyřmi hlavními reproduktory, postavenými na podlaze pro přední a zadní levý a pravý kanál, subwooferem o stejně vysokém výkonu a bezdrátovými zadními reproduktory jako standardním vybavením.*

Používání těchto systémů je velice jednoduché a jejich výkon je úchvatný: Technologie BRAVIA Sync zaručuje bezproblémový provoz celého systému s jediným dálkovým ovladačem. Ten pomocí funkce Digital Cinema Auto Calibration nastavuje systém automaticky tak, aby vyhověl potřebám místnosti a dokonce i poloze posluchače. Digital Media Port zase umožňuje připojení Walkman® a iPod přehrávačů, mobilních telefonů a Bluetooth stereo zařízení pro přehrání na nich uložených souborů v televizi.

BDV-Z7: prostorový zvuk je dosažen jen s 2.1 reproduktory

Systém BDV-Z7 nabízí většinu funkcí a parametrů jako mají dva výše uváděné systémy, ovšem v elegantním a kompaktním 2.1-kanálovém formátu, vytvářejícím nádherný prostorový zvuk využitím technologie S-Force Front Surround. Díky tomu zažijete pocit virtuálního 5.1 prostorového zvuku, aniž by bylo nutné instalovat zadní reproduktory. Tento systém se dokonale hodí pro menší místnosti, kde chcete udržet počet reproduktorů na absolutním minimu.

Blu-ray domácí kino Sony BDV-Z7

Výkon 350 W, funkce BD-Live, obraz 24p s technologií x.v.Colour, Full HD rozlišení, nejnovější HD audio kodeky, zvýšení rozlišení na 1080 při přehrávání DVD, funkce IA Sync a Digital Media Port jsou trumfy tohoto ultrakompaktního modelu BDV-Z7 s dokonalým výkonem pro spotřebitele.

Čtyři další domácí kina, jejichž základem je přehrávač Blu-ray Disc BDP-S360

Model BDP-S360 již sklízí své úspěchy a teď jsou tu další čtyři domácí kina, která představují jeho kombinaci v sadě s elegantními reproduktory. V jediné „krabici“ se tak ukrývá kvalitní domácí kino. Všechny čtyři modely nabízejí veškeré funkce a parametry, které byly uvedeny u výše popisovaných systémů „vše v jednom“: Jejich možnosti dále rozšiřují tři HDMI vstupy pro další AV zdroje a širší výběr reproduktorů.

BDV-360FS je 400 W 2.1-kanálový systém o výkonu 400 W s technologií S-Force Front Surround, zatímco BDV-360IS využívá pět malých reproduktorů Sony o velikosti golfového míčku, což ovšem nebrání přenosu věrného prostorového zvuku.

HTP-BD36SS je systém o výkonu 1000 W, využívající kompaktní satelitní reproduktory a je připraven k použití a bezproblémovému provozu zadních bezdrátových reproduktorů s volitelným zesilovačem, kdežto systém HTP-BD36SF uplatňuje tentýž koncept a spojuje ho se čtyřmi reproduktory, postavenými na podlaze pro přední a zadní levý a pravý kanál.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře