Nevěsty budou válčit na Blu-ray

vydáno 21. 4. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: 20th Century Fox, Blu-ray, Bride Wars, DTS-HD Master Audio, film, MPEG-4 AVC, Válka nevěst

Válka nevěst (Bride Wars, 2009)

Je jaro, čas lásky a romantických komedií. Téměř modelovým příkladem takového „filmu jen pro holky“ je komedie s výmluvným názvem Válka nevěst (Bride Wars, FDb.cz), která právě vstoupila do tuzemských kinosálů. Jako svatební rivalky v ní proti sobě stanou dvě krásky, Anne Hathaway a Kate Hudson, aby pod režijním vedením Garyho Winicka (Cucák, Přes noc třicítkou, Šarlotina pavučinka) soupeřily o svůj den D.

Studio Fox film na Blu-ray vydává v regionu A (Amerika) už 28. dubna, my v Evropě (region B) si budeme muset počkat na 18. května. Disk s obvyklou výbavou (MPEG-4 AVC obraz, DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk) bude doplněn řadou bonusů: alternativní úvod, vynechané scény, improvizované scény, rozhovory, dokumenty (Meet Me at the Plaza, The Perfect White Dress – Vera Wang, Caught on Tape, Man Den, Maid of Honor, Amanda-Cam) a další.

Na evropské edici se česká jazyková podpora s největší pravděpodobností neobjeví, i když kdo ví… Každopádně studio Fox své tituly regionálně kóduje, takže na americkou edici můžeme hned zapomenout.

Válka nevěst (2009)

Každá svatba má svůj příběh, tenhle ale není o nevěstě a ženichovi. Tenhle je o nevěstě… a nevěstě. Holky, o kterých je řeč, jsou nejlepší kamarádky Liv a Emma, jež si nemůžou být blíž a zároveň nemůžou být víc rozdílné. Liv jako úspěšná právnička ví, co chce a jak to získat. Emma je obětavá, velkorysá učitelka, která myslí především na druhé. Liv a Emma se dokonale doplňují, pasují k sobě jako jin a jang.

Válka nevěst (Bride Wars, 2009)

To vše se změní, když nešťastným omylem připadnou jejich svatby na jejich vysněném místě na tentýž den. Vdavekchtivé nevěsty jsou rozhodnuty použít všech mazaných prostředků, aby té druhé její velký den překazily. Zdá se, že jedno dlouholeté přátelství spěje ke smutnému konci…

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře