Netflix hlásí rekordní nárůst předplatitelů

vydáno 20. 1. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: hospodářské výsledky, Netflix, statistiky, streamovací služba, USA

Netflix ve čtvrtém čtvrtletí 2018 překonal svoje vlastní očekávání růstu předplatitelů, kterých mu za pouhé tři měsíce přibylo 8,84 milionu. Společnost se zároveň podělila o první statistiky sledovanosti některých filmů.

Netflix přestal hlásit, kolik uživatelů má jeho bezplatný zkušební plán, a namísto toho se zaměřil na platící členy. Původně očekával, že za čtvrtý kvartál získá 7,6 milionu uživatelů, a byl mile překvapen, když toto číslo bylo o více než 1,2 milionu vyšší. Pro první kvartál je tedy sebevědomější a očekává, že mu přibyde dalšího 8,9 milionu předplatitelů.

V současné době má Netflix 139,26 milionu platících členů a hodnoty 150 milionů by se mohl dočkat ještě před nástupem konkurence (Apple, Disney a WarnerMedia) na trh.

Kromě toho firma sdílela zajímavou statistiku sledovanosti některých svých oblíbených filmů a televizních seriálů. Účet se do statistiky započítá poté, co zhlédne minimálně 70 procent délky filmu či první epizody seriálu.

Takže pokud jde o ona čísla, máme tu Bird Box, který za první čtyři týdny sledovalo 80 milionů domácností (45 milionů za první týden).

Titul Elite sledovalo za stejné období více než 20 milionů domácností.

Bodyguard, Baby a The Protector byly zhlédnuty více než desetmilionkrát (opět za čtyři týdny).

Seriál You byl uveden před třemi týdny a odhaduje se, že ho za první čtyři týdny zhlédne více než 40 milionů domácností.

Titul Sex Education byl uveden před týdnem a odhaduje se, že ho za první čtyři týdny uvidí shodně více než 40 milionů domácností.

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře