Největší displej pro video stěny je od Sharpu

vydáno 24. 11. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: displej, HDBaseT, Mini OPS, Sharp PN-V701, video stěna

Společnost Sharp uvádí na trh největší displej pro video stěny na světě, model PN-V701, který disponuje 70palcovou úhlopříčkou.

Čím větší displej, tím samozřejmě menší počet rámečků v rámci videostěny, což má za následek celistvější obraz. Rámečky jsou navíc na tak velký displej poměrně tenké (a podle výrobce stále odolné), a tak zobrazovaný obsah příliš nenarušují. LED podsvícení pak dodává potřebný jas.

Kvalita obrazu a barevná přesnost jsou zajištěny použitými technologiemi Sharp UV2A a Advanced UCCT (Uniform Colour Calibration Technology). Jde o jedinečnou kalibrační technologii Sharpu, jež eliminuje barevné odchylky i odchylky jasu u jednotlivých pixelů. Díky tomu je zobrazení na displeji rovnoměrné.

Oproti dřívějším modelům má Sharp PN-V701 rozšiřovací slot Mini OPS, díky čemuž je ho možné snadněji integrovat do širší škály aplikací. Modul HDBaseT, který je volitelný, umožňuje přenos signálu na delší vzdálenosti mezi displejem a zařízeními s HDMI. Díky tomu se novinka hodí třeba pro aplikace ve výlohách obchodů a dalších provozoven.

Displej pro video stěny Sharp PN-V701 s úhlopříčkou 70 palců zakoupíte na českém trhu již nyní přímo u Sharpu a u jeho partnerů.

Zdroj: TZ Sharp

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře