NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou Caesara (foto)

vydáno 30. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Z domova | 7 komentářů

Tagy: Blu-ray, collectors edition, film, Planeta opic, sběratelská edice, sběratelská kolekce

26. listopad bude velkým dnem pro příznivce Planety opic. Bontonfilm totiž spolu se studiem 20th Century Fox vydá jednu z nejočekávanějších edic letošního roku – sběratelskou kolekci obsahující všechny dosud vzniklé příběhy z planety, na které vládnou inteligentní primáti. Samozřejmě včetně verze Tima Burtona a posledních dvou filmů, které celé sérii předchází do určité míry ji i restartují.

Bontonfilm nám dnes poskytl první náhledy edice v reálu (takže žádné vyfešákované rendery) a nutno uznat, že tentokrát se Foxové opět předvedli. Pokud se vám líbil dříve vydaný Predátor, anebo Sony z Já, robot, měli byste o Caesarově kedlubně začít pomalu přemýšlet. Jak je totiž vidno, detailů je na bustě spousta a především zpracování tváře s vráskami a jizvami vypadá náramně. A abych pravdu řekl, ač nemám podobné kousky aktuálně kam dávat (kromě sklepa), Bontonfilm mě tímhle náhledem setsakramentsky nalomil.

Planeta Opic - Sběratelská kolekce

Stojánek bude v případě busty – jak vidíte – robustní. To proto, že se do něj musí nacpat krabička se všemi filmy (staré díly budou obsahovat pouze české titulky, nikoli dabing), které se daly i s českou lokalizací sehnat již před lety v zahraničí (například Maďarsku). Kolekce je tedy ideální způsob, jak si celou sérii pořídit, pokud jste tak již v minulosti v různých alternativách neudělali. Byť je nutné počítat s tím, že další díly už se do krabičky pravděpodobně nevejdou a budou muset do nejbližší poličky. Ale to je zkrátka problém všech podobných edic, u nichž hrozí další dily. Viz. pravidelné kolekce bondovek.

V rámci kolekce však nedostanete jen filmy. Jak můžete vidět na posledním obrázku, součástí je i booklet, v němž studio představuje jednotlivé díly série a rovněž odkrývá, jak celá busta v dílnách studia Weta vznikala. Weta je ostatně dalším důvodem, proč si bustu pořídit. Její díla jsou totiž nesmírně kvalitní, robustní a nejedná se o žádné laciné plasty. Do budoucna se tudíž může jednat i o sběratelsky artikl.

Závěrem se ještě hodí dodat, že tuzemská edice bude tzv. Primal Collection, v níž je Caesar bez válečného pomalování. V zahraničí však lze sehnat i tzv. Warrior Collection, v níž Caesar nosí bílý nátěr z úvodu doposud posledního filmového zpracování Úsvit Planety opic.

Aktuální cena kolekce se na e-shopech pohybuje okolo 3499 korun. Solidní vysavač peněženky.

Planeta Opic - Sběratelská kolekce
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou ...

Vložil marko (bez ověření), 1. Listopad 2014 - 14:20

Obrázek uživatele marko

mam otazocku starsie Planety opic budu aj v plastovom amaray alebo budu k dostaniu iba v tejto kolekcii s hlavou?

Re: NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou ...

Vložil KARLOS (bez ověření), 1. Listopad 2014 - 14:48

Obrázek uživatele KARLOS

Mě by spíě zajímalo, jestli bude kolekce starých šesti Planet samostatně a bez kebule… Což o to, ona vypadá celkem hezky, ale na tyhle vymoženosti osobně moc nejsem…

Re: NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou ...

Vložil Ferry Sally (bez ověření), 1. Listopad 2014 - 15:53

Obrázek uživatele Ferry Sally

Dobrý den. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tahle „kedlubna“ se z hlavou PREDÁTORA, nebo SONYHO – NEDÁ VŮBEC SROVNAT!!! Děkuji nechci!
Ferry Sally.

Re: NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou ...

Vložil Anonym (bez ověření), 2. Listopad 2014 - 18:59

Obrázek uživatele Anonym

Mně to připadá tedy laciné, na verdikt počkám, až to uvidím na vlastní oči, ale Predatorovi se to dle mě nemůže rovnat ani přiblížit už nyní…

Re: NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou ...

Vložil Psema (bez ověření), 3. Listopad 2014 - 16:49

Obrázek uživatele Psema

KARLOS a marko: Nebude a nebude. Alespoň ne teď, protože se to jednoduše nevyplatí z hlediska prodejů. Proto tady ostatně ty filmy samostatně nevyšly v minulosti. Maďaři mají na discích titulky roky, ale kromě původní Planety byly kalkulace strašně nízko.

Samozřejmě je otázka, jestli se za pár měsíců neudělá nějaká recyklační edice á la Vetřelci. Přece jenom jsou to Foxové. :D

Re: NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou ...

Vložil marko (bez ověření), 8. Listopad 2014 - 18:22

Obrázek uživatele marko

dakujem za info! tusil som to, tak nic zakupim ich asi postupne ked budu vychadzat… inu moznost nevidim.

Re: NAŽIVO: Sběratelská edice Planety opic s hlavou ...

Vložil JoP (bez ověření), 8. Listopad 2014 - 22:11

Obrázek uživatele JoP

Ještě je tu možnost objednat kolekci prvních pěti filmů z Francie. Měly by tam snad být u všech filmů české titulky (aspoň Maďaři je uvádějí – a disky by měly být totožné); cena i s poštovným necelých 38 €. Odkaz TADY.