Na web unikly snímky chystaného zařízení Google Chromecast

vydáno 30. 9. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: 4K, Google Chromecast Ultra, Ultra HD

Jak jste již možná slyšeli, má Google v plánu uspořádat dne 4. října akci pro média, na které se chystá uvést hardwarové novinky.

K těm kromě nových smartphonů Pixel, které v portfoliu amerického giganta nahradí řadu Nexus, bude patřit také zařízení Chromecast Ultra, jehož uniklé obrázky na svém twitterovém účtu zveřejnil Evan Blass (@evleaks).

Předpokládáme-li pravost těchto obrázků (což bychom u Blasse klidně mohli), můžeme vidět, že USB „dongle,“ který zvládá rozlišení 4K, je co do celkové formy víceméně stejný jako současný model. Jediným vizuálním rozdílem je patrně odstranění loga Chromecast, které je nahrazeno menším písmenem „G“ a integrace fyzického tlačítka, pravděpodobně pro restart či pro zapnutí a vypnutí.

Zařízení ve tvaru puku bude stát 69 USD (1 650 Kč), což je asi dvakrát tolik oproti dnešnímu modelu, který ovšem zvládá jen HD rozlišení. Údajně bude dodáváno s firmwarem verze 1.21, který je již v současné době k dispozici účastníkům Chromecast Preview Programu. Hovoří se však také o tom, že ti, kteří se obejdou bez 4K, si stále budou moci koupit i dosavadní řešení.

Zdroj: Techspot.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře