Na český Blu-ray se chystá hvězdami naplněná Podnikavá dívka

vydáno 27. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Podnikavá dívka, Working Girl

Milovníci starších katalogových titulů dostanou v lednu malý novoroční dárek. Bontonfilm aktuálně usiluje o vydání romantické komedie Podnikavá dívka režiséra Mika Nicholse (Na dotek, Kdo se bojí Virginie Woolfové?), v němž se kromě Melanie Griffith a Harrisona Forda mihne v menších roličkách téměř každý, kdo měl v Hollywoodu v budoucnu něco znamenat. Ať už to znamená Kevina Spaceyho či agenta Muldera aka Davida Duchovnyho.

Podnikavá dívka

O případné bonusové náplni bohužel zatím mnoho nevíme a je pravděpodobné, že půjde pouze o tzv. „vanilla edici“ bez jakýchkoli dodatečných materiálů. Bontonfilm nicméně byl schopný poskytnout alespoň specifikace pro českou lokalizaci. Kromě českých titulků je tak potvrzená i přítomnost českého dabingu. Byť pouze ve stereu (2.0), neboť se bude jednat o starší dabing.

Předpokládané datum vydání je aktuálně stanoveno na první polovinu ledna 2015.

„Tess McGillová, dívka z newyorského předměstí, pracuje u jedné z velkých firem jako řadová sekretářka. Na rozdíl od svých kolegyň je však ambiciózní a touží po vyšším postavení na společenském žebříčku. Přestože všechny pokusy zatím selhaly, nevzdává se a když si její šéfka, elegantní Katherine, zlomí nohu na dovolené v Alpách, pochopí Tess, že to je ta pravá příležitost, a náležitě jí využije. Převezme obchod, ukáže se jako schopná manažerka a pustí s Katherine do boje nejen o její výnosné místečko, ale také o Jacka Trainera, elegantního a hlavně vysoce postaveného muže.“ (oficiální text distributora)

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře