Na Blu-ray vám může být znovu 17

vydáno 17. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: 17 Again, BD-Live, Blu-ray, Dolby TrueHD, film, Klik: Život na dálkové ovládání, New Line Cinema, Přes noc třicítkou, VC-1, Velký, Warner Bros., Znovu 17

Znovu 17 (17 Again, 2009)

Téma přesunů v čase nebo manipulace s věkem hlavního hrdiny představuje vděčnou látku především pro zmatené komedie: Velký, Přes noc třicítkou, trilogie Zpátky do budoucnosti a svým způsobem i Klik: Život na dálkové ovládání. Novinka s názvem Znovu 17 (17 Again, FDb.cz) je další takovou variací a těží především z přítomnosti Zaca Efrona, idolu současných teenagerů (především něžnějšího pohlaví).

Komedii s nezbytným poučením připravuje na Blu-ray studio Warner Bros. (resp. New Line Cinema), pro Evropu (region B) byl termín vydání stanoven na 10. srpna, pro Ameriku (region A) o den později. Obvyklý VC-1 obraz a Dolby TrueHD 5.1 zvuk bude na jednovrstvém 25 GB disku doplněn o scény navíc, několik krátkých dokumentů představovacího charakteru a BD-Live funkcionalitu Media Center.

Studio Warner své Blu-ray disky regionálně nekóduje, u nás v Evropě je tedy bez problémů možné přehrávat americká vydání (a samozřejmě naopak). Určitá šance na českou jazykovou podporu ale samozřejmě bude jen na některé z evropských mutací.

Znovu 17 (2009)

Těsně před maturitou v roce 1989 je Mike O'Donnell (Zac Efron) hvězdou basketbalového týmu a čeká ho skvělá budoucnost. Ve chvíli, kdy se dozví, že se svou přítelkyní Scarlett čeká dítě, se však tohle vše rozhodne zahodit a zvolí rodinný život.

O téměř dvacet let později má svá nejlepší léta nenávratně za sebou. Jeho manželství se Scarlett (Leslie Mann) se rozpadá, nevychází mu kariéra, jeho dospívající děti si o něm myslí, že je naprosto mimo a jediný, kdo mu rozumí, je jeho starý kamarád ze střední školy Ned (Thomas Lennon).

Znovu 17 (17 Again, 2009)

Mike však dostane druhou šanci, a to když se jakýmsi zázrakem znovu ocitne v kůži sedmnáctiletého kluka… Ve snaze udělat některé věci jinak než před dvaceti lety však málem přijde o to nejlepší, co ho v životě potkalo.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře