Na Blu-ray se zastavíš a už nepřežiješ

vydáno 23. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: BD-Live, Blu-ray, BonusView, Crank, Crank 2, Crank 2: High Voltage, DTS-HD Master Audio, film, LionsGate, MPEG-4 AVC, Zastav a nepřežiješ, Zastav a nepřežiješ 2, Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (Crank 2: High Voltage, 2009)

Dvojice režisérů a scénáristů Mark Neveldine a Brian Taylor na sebe upozornili už v roce 2006 svou prvotinou Zastav a nepřežiješ. Tato nonstop adrenalinová jízda, která naplno využila akční potenciál oblíbeného herce Jasona Stathama, se letos dočkala ještě nadupanějšího pokračování.

Trio Neveldine / Taylor / Statham dokázalo ve filmu Zastav a nepřežiješ 2 – Vysoké napětí (Crank 2: High Voltage, FDb.cz) nemožné – ještě šílenější „zápletka“, neuvěřitelné až absurdní situace, zastřelená modelka v prvních deseti minutách děje, v každé druhé větě fuck a další vypečenosti, které si Statham vyloženě užívá. Kdo ještě neviděl, může to napravit, v našich kinech má totiž film premiéru právě dnes.

Zanedlouho ho ale budeme mít k dispozici i na Blu-ray, studio Lionsgate totiž připravuje vydání ve vysokém rozlišení pro region A (USA) na 8. září. Studiový (nad)standard MPEG-4 AVC video a DTS-HD Master Audio 7.1 zvuk bude doplněn celou řadou bonusů: nechybí komentář obou režisérů, BonusView videokomentář, film o filmu, sestřih nejlepších momentů a samozřejmě BD-Live funkcionalita (MoLog).

Blu-ray disky studia Lionsgate bývájí asi z poloviny regionálně kódované, americké vydání si tedy v našich přehrávačích možná nepřehrajeme. Zcela jistě se ale chystá i Evropské vydání pro region B a dokonce by se na podzim měla objevit i mutace s českými titulky a dabingem.

Zastav a nepřežiješ 2 – Vysoké napětí (2009)

Ještě intenzivnější, ještě akčnější… Zastav a nepřežiješ 2 – Vysoké napětí je adrenalinový šok, který vás nenechá vydechnout.

Ve snímku Zastav a nepřežiješ byl nájemnému vrahovi Chevu Cheliosovi (Jason Statham) do těla vpraven jed, který ho zabije, pokud neudrží své srdce v nepřetržitém stresu.

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (Crank 2: High Voltage, 2009)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem.

Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře