Na Blu-ray míří Newman i Redford

vydáno 20. 3. 2013 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Brubaker, film, Paul Newman, Pravidla mlčení, Robert Redford, Rozsudek

Brubaker (Blu-ray) Za necelý měsíc míří do tuzemských a slovenských kin nový režijní počin Roberta Redforda Pravidla mlčení. A jelikož se jedná o dobrý, ale při vší úctě značně průměrný snímek, není na škodu si Sundance připomenout z dob, kdy jako herec ještě neměl šediny. Nebude ale sám, kdo zamíří do vod vysokého rozlišení. Po boku mu bude stát i jeho legendární parťák Paul Newman.

7. května se na Blu-ray chystá vězeňské drama Brubaker režiséra Stuarta Rosenberga (Frajer Luke). Film, jenž se inspiroval skutečným příběhem Toma Murtona – správce odpovědného za vězeňské reformy v Arkansasu – doplní za cenu kolem 15 dolarů pouze Trailer a TV spoty.

Rozsudek (Blu-ray) V tentýž den se chystá i vydání dramatu Rozsudek Sidneyho Lumeta. V hlavní roli s Paulem Newmanem jako právníkem v krizi se u snímku za cenu kolem 15 dolarů objeví následující bonusy:

  • Paul Newman: The Craft of Acting (dokumentární kraťas)
  • Milestones in Cinema History: The Verdict (dokumentární kraťas)
  • Sidney Lumet: The Craft of Directing (dokumentární kraťas)
  • Audiokomentář režiséra Sidneyho Lumeta a herce Paula Newmana
  • Dva featuretty

Tak mě někdy napadá (Blu-ray) Jako poslední se na Blu-ray (a POZOR v ČESKÉ REPUBLICE) chystá méně známá, ale neméně kvalitní, adaptace románu Kena Keseyho Tak mě někdy napadá. O vydání se na FB stránce Magic Boxu zasloužili sami fanoušci, kdy pomocí palců projevili zájem o případnou koupi. Možná i díky Vám se tak snímek 29. května objeví na našem trhu. Doporučená cena je 399,– (na e-shopech o padesát korun levněji) a náklad pro ČR a SR je 600 kusů. Disk bude po vzoru americké edice bez bonusů a s klasickým českým dabingem, v němž Paula Newmana dabuje Luděk Munzar.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře