Modely Samsung Galaxy S10 dostanou podporu HDR pro Netflix

vydáno 3. 3. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Mobilní telefony

Tagy: Android, HDR10, kompatibilita, Netflix, podpora, Samsung Galaxy S10, smartphony

Nová vlajková řada Galaxy S10 od Samsungu sice zatím nebyla uvedena na trh, ale prakticky všude na světě si už ji můžete předobjednat.

Ještě předtím, než se její jednotlivé modely dostanou na regály obchodů, aktivoval Samsung jednu z funkcí, kterou by mnoho uživatelů chtělo mít už od počátku.

Hovoříme zde o podpoře standardu HDR10 pro Netflix, což je funkce, která vyžaduje specifický software. Většina v dnešní době uváděných telefonů nemá podporu HDR pro Netflix už z výroby, ale získávají ji téměř okamžitě poté, co jsou zpřístupněny na trhu.

Pro danou funkcionalitu musí smartphone samozřejmě disponovat high-endovými specifikacemi, jak naznačuje seznam HDR10-kompatibilních androidových zařízení od Netflixu. Seznam se nicméně neustále rozšiřuje a nyní do něho přibyly právě i nové telefony Galaxy S10.

Kromě podpory HDR10 pro Galaxy S10, S10e a S10+ dodal Samsung i jinou softwarovou aktualizaci pro tři cenově dostupné smartphony – M10, M20 a M30, které teď mají podporu HD pro Netflix.

V neposlední řadě Netflix oznámil, že všechny smartphony vybavené Snapdragonem 675, 710 a 855 budou podporovat Netflix HD už v továrním nastavení.

Zdroj: Phone Arena

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře